Невпевненість у собі руйнує майбутнє: ці 3 знаки Зодіаку зіткнуться з розгубленістю сьогодні

Гороскоп на сьогодні

Юлія Бражнік

Журналістка

Сьогоднішній день для представників багатьох знаків Зодіаку стане відправною точкою у дослідженні власних почуттів, дій та намірів. Ми багато думатимемо про те, хто як до кого ставиться, будемо відчувати розчарування в собі чи близьких, дивуватися та шукати відповіді.

За словами американської астрологині Рубі Міранди, сьогоднішній день — це день сумнівів і невпевненості в собі. А для кількох знаків Зодіаку — це ще й день відкриттів. Представники цих знаків раптом усвідомлять, що світ не зовсім такий, яким вони собі його намалювали в голові.

Гороскоп для трьох знаків Зодіаку на 23 березня

Рак

Під час Плутона у Водолії ви зробите щось, що не відповідає загальноприйнятій думці людей з вашого найближчого оточення, але ви все одно це зробите і будете вірити, що вчинили правильно. Але в такому випадку ви повинні бути готовими до негативної реакції. Це може послабити вашу впевненість у собі.

Плутон у Водолії змушує нас усіх почуватися бунтарями, але ми або бунтарі через якісь реальні причини, або просто в настрої йти всім наперекір, бо нам просто нудно. Перш ніж струшувати дерево, переконайтеся, що ви зможете впоратися з плодами, що падають вам на голову.

Скорпіон

Вам важко визнати, що ви коли-небудь робили щось погане і сьогодні, 23 березня, під час транзиту Плутона у Водолії, ви знову виявите, що не можете визнати своїх помилок. Якби ви чесно зізналися собі в тому, що зробили поганий вчинок, то обов'язково розлютилися на себе, а ви цього не хочете.

Ви маєте повне право жити своїм життям і таким способом життя, який вибрали, але останнім часом ви почали зачіпати оточуючих. Це говорить про те, що ви стаєте нав'язливим для інших — ви заважаєте. І для вас, Скорпіоне, це концепція, яку ви не можете легко зрозуміти. Ви заважаєте іншим почуватися комфортно просто тому, що ви зайняли позицію передчуття загрози. Не треба бунтувати всім в обличчя.

Стрілець

Цей день може стати для вас великим навчанням, і знаючи себе, ви знайдете спосіб витягти з усього цього щось корисне. Але поки ви цього не зробите, ви можете провести значну частину цього дня, зазнаючи шоку чи розчарування.

Під час Плутона у Водолії ви відчуєте, ніби щось у вашому житті зазнало виклику, і ваш автоматичний інстинкт робитиме те, що ви робили завжди: відкидати, відкидати, відкидати. Сьогодні у вас є шанс зрозуміти, що ви можете приймати людей такими, якими вони є. Цей день запропонує серйозні випробування. Приймете чи засудите?

Вам також буде цікаво дізнатися, які знаки Зодіаку схильні до шпигунства за своїми партнерами.