Гороскоп на 3 травня 2023 року: оточуй себе тільки тими людьми, які тягнуть тебе вище

Гороскоп на сьогодні

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

3 травня 2023 року — Місяць, що росте, знаходиться в знаку Терези. Символ 14 місячної доби — труба. У 14-й місячний день важливо довіряти своїй інтуїції та бути уважним до сигналів, які посилає Всесвіт. За цю добу можливі дивовижні випадковості, дивні та навіть містичні події. Однак, не варто заглиблюватися в таємниці й шукати сенс у кожному, що відбувається, найкраще зберігати спокій і не допускати негативних думок.

Що ще цей день, 3 травня, підготував для кожного знака Зодіаку? Ділимося астрологічним прогнозом від  Ganesha Speaks. А ви не забувайте також підписатися на наші спільноти в  Вайбер  і  Телеграм, щоб щодня читати найсвіжіші астропрогнози, а також  Чат-бот, де можна швидко і зручно дізнатися свій гороскоп на тиждень і місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гороскоп на сьогодні за знаками Зодіаку

Гороскоп на 03 травня 2023 – ОВЕН

При заняттях саморозвитком пам'ятайте, що досконалості не існує, тому не ставте собі нереальних цілей у зміні свого духу і тіла. Невдалі спроби досягти ідеалу можуть призвести до серйозного розчарування.

Гороскоп на 03 травня 2023 – ТЕЛЕЦЬ

Не обіцяйте нічого, якщо є хоч найменша ймовірність, що ваші слова виявляться порожнім звуком. Нездійснені очікування можуть зіпсувати стосунки з людиною.

Гороскоп на 03 травня 2023 – БЛИЗНЮКИ

Попри велику кількість справ на роботі, необхідно спланувати день так, щоб залишився час для дому. Звільніть місце в шафах і позбавтеся непотрібних речей.

Гороскоп на 03 травня 2023 – РАК

Не ігноруйте людину, яка колись зачепила вас і тепер хоче попросити вибачення. Її каяття, швидше за все, щире. Але ви не повинні продовжувати спілкування з нею, головне забути про образу.

Читати такожМісячне затемнення 5 травня 2023 року: що не можна робити цього дня

Гороскоп на 03 травня 2023 – ЛЕВ

Якщо ви давно мали намір зробити ремонт, використовуйте енергію цього дня. Серйозна перебудова житла пройде легко та безболісно, тому можна сміливо приступати до неї.

Гороскоп на 03 травня 2023 – ДІВА

Рухаючись до поставленої мети, потрібно не поспішати й не метушитися. Зайвий рух забере у вас енергію і не принесе результату.

Гороскоп на 03 травня 2023 – ТЕРЕЗИ

Не поспішайте висловлювати свою думку під час обговорення важливого питання як професійного, так і особистого характеру. Ваша думка може виявитися помилковою, тому виявіть свою фірмову стриманість.

Гороскоп на 03 травня 2023 – СКОРПІОН

Не варто звинувачувати близького друга у недобрих вчинках лише на підставі чуток від спільних знайомих. Краще подумайте про його цілі та мотиви.

Гороскоп на 03 травня 2023 – СТРІЛЕЦЬ

Навіть якщо завдання, яке ви повинні вирішити сьогодні, здається незначним, не варто ставитись до нього легковажно. Невелика підготовка не завадить.

Гороскоп на 03 травня 2023 – КОЗОРІГ

Не бійтеся планувати зробити багато справ цього дня. Чим більше завдань, то легше впоратися з ними. Не соромтеся задуматися про великі професійні та побутові проєкти.

Читати такожГроші потечуть рікою: кому зі знаків Зодіаку у травні дуже пощастить з фінансами

Гороскоп на 03 травня 2023 – ВОДОЛІЙ

Сьогодні чудовий день для ділових переговорів будь-якої складності. Навіть найнезговірливіші партнери готові на поступки та досягнення консенсусу.

Гороскоп на 03 травня 2023 – РИБИ

Зірки натякають вам на те, що настав час приділити увагу близьким, які потребують цього вже давно. Не забувайте про сімейні обов'язки та не обмежуйте свою увагу лише робочим справам.

Також дізнайтеся,  які два знаки Зодіаку вважаються скупими. Ці люди заощаджують на всьому і рахують буквально кожну копійку.