Гороскоп на 4 липня 2023 року: зрештою, найгостріша зброя — це добрий і м'який дух

Гороскоп на сьогодні

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

4 липня 2023 року — Місяць знаходиться у знаку Козоріг. Символ 16 місячних діб — голуб. У шістнадцяту місячну добу рекомендується відпочити від напружених та активних дій. У цей час слід уникати суєти, марних рухів та непотрібної напруги. На відміну від попередніх місячних днів, де пасивність не віталася, це час, коли можна дозволити собі повну безкарність у лінощах. Однак найкращим варіантом буде прогулянка на свіжому повітрі, особливо на природі.

Що ще цей день, 4 липня, підготував для кожного знака Зодіаку? Ділимося астрологічним прогнозом від  Ganesha Speaks. А ви не забувайте також підписатися на наші спільноти в  Вайбер  і  Телеграм, щоб щодня читати найсвіжіші астропрогнози, а також  Чат-бот, де можна швидко і зручно дізнатися свій гороскоп на тиждень і місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гороскоп на сьогодні за знаками Зодіаку

Гороскоп на 04 липня 2023 – ОВЕН

Сьогодні при спілкуванні з людьми, чи то знайомі, чи не дуже, рекомендується тримати певну дистанцію. Інакше їх негативне енергетичне поле може негативно вплинути на ваше самопочуття і настрій.

Гороскоп на 04 липня 2023 – ТЕЛЕЦЬ

Не варто марнувати час, призначений для роботи. Марні розмови ні до чого не приведуть, а лише відвернуть вас від виконання завдань і змусять працювати в напрузі.

Гороскоп на 04 липня 2023 – БЛИЗНЮКИ

Хоча може виникнути спокуса сказати неприємним людям все, що ви думаєте про них, не варто йти на цей привід. Конфлікт, який може виникнути в результаті, виявиться непередбачуваним і не принесе користі.

Гороскоп на 04 липня 2023 – РАК

Сьогодні важливо чітко спланувати свій робочий день та послідовно переходити від одного завдання до іншого. Інакше ви можете тупцювати на місці та не розуміти, чим вам зайнятися.

Читати такожОтримають усе, про що мріяли! Тільки двом знакам Зодіаку пощастить у липні

Гороскоп на 04 липня 2023 – ЛЕВ

Навіть найсильнішим і найенергійнішим людям іноді потрібен відпочинок. Присвятіть цей день відпочинку, а якщо це не можливо, постарайтеся працювати в більш розслабленому режимі.

Гороскоп на 04 липня 2023 – ДІВА

Можливо, ви трохи збилися зі шляху до важливої професійної мети. Сьогоднішній день сприятливий для того, щоб повернутися до цієї точки та продовжити рух у потрібному напрямку.

Гороскоп на 04 липня 2023 – ТЕРЕЗИ

У пошуках відповідей на важливі питання, будь то професійні чи особисті, зверніть особливу увагу на свій внутрішній голос. Він даватиме вам підказки, яким можна довіряти.

Гороскоп на 04 липня 2023 – СКОРПІОН

Сьогодні варто зайнятися очищенням організму, як на емоційному, так і фізичному рівні. Для емоційного очищення можна попрактикуватися в медитації, а для фізичного – дієту та пити більше чистої негазованої води.

Читати такожНазвано знак Зодіаку із найнижчою самооцінкою: ці люди — істинні флегматики

Гороскоп на 04 липня 2023 – СТРІЛЕЦЬ

Якщо у вас поганий настрій, рекомендується бути максимально активним. Завдяки активності ви швидко забудете про те, що вас засмучувало.

Гороскоп на 04 липня 2023 – КОЗОРІГ

Подумайте про способи налагодження стосунків із близькою людиною, з якою ви посварилися через дрібниці. Можливо, невеликий, але дбайливо підібраний подарунок зможе розтопити її серце.

Гороскоп на 04 липня 2023 – ВОДОЛІЙ

Попри метушню на роботі, не варто повністю присвячувати себе робочим питанням. Скористайтеся будь-якою можливістю, навіть обідньою перервою, щоб зайнятися чимось приємним, наприклад, читанням чи в'язанням.

Гороскоп на 04 липня 2023 – РИБИ

Сьогодні зірки рекомендують зробити перерву в роботі. Цей час потрібний для аналізу поточної ситуації та коригування стратегії досягнення вашої головної мети.

Читати такожЕзотерики назвали дні тижня, коли не можна віддавати борг

Також астрологи назвали  3 найщедріших знаки Зодіаку. Дізнайтеся, хто вони — люди, які готові віддати останнє.