Гороскоп на 28 липня 2023 року: якщо немає сили духу, то сила м'язів тобі не допоможе

Гороскоп на сьогодні

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

28 липня 2023 — Місяць у знаку Стрілець. Символ 11 місячних діб — лабіринт. Сьогодні спостерігається найвищий рівень концентрації енергії. Якщо у вас є лідерські задатки, то ви можете досягти багато чого цього дня. Однак для всіх нерішучих людей краще виявляти обережність. Енергетичні сплески слід тримати під контролем, інакше міць одинадцятого місячного дня може обернутися проти вас.

Що ще цей день, 28 липня, підготував для кожного зі знаків Зодіаку? Ділимося з вами унікальним астрологічним прогнозом від HOCHU.ua. А ви не забувайте підписатися на наші спільноти у  Viber  і  Telegram, аби регулярно дізнаватися найсвіжіші астропрогнози на день, а також на  чат-бот, де можна швидко і зручно дізнатися свій гороскоп на тиждень і місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гороскоп на сьогодні за знаками Зодіаку

Гороскоп на 28 липня 2023 – ОВЕН

Сьогодні не варто спілкуватися з людьми, які вам неприємні. Навіщо витрачати енергію на з'ясування стосунків із тими, кого зневажаєте, якщо її можна з користю, наприклад, працювати.

Гороскоп на 28 липня 2023 – ТЕЛЕЦЬ

Впевненість, з якою ви сьогодні роздаватимете непрошені поради, може дратувати оточуючих. Постарайтеся виявити трохи скромності та стриманості.

Гороскоп на 28 липня 2023 – БЛИЗНЮКИ

Для успішного вирішення всіх завдань сьогодні необхідний чіткий план із ясними відповідями на питання: що робити, в якій послідовності та з використанням якихось засобів. Мріяти недостатньо, потрібно діяти.

Гороскоп на 28 липня 2023 – РАК

У вас є вміння триматися в "чистій воді", тому вам не важко утриматися від злих слів і недобрих думок сьогодні. Інакше негативна поведінка може зіпсувати вам цей день.

Читати такожМісячний календар стрижок на серпень 2023 року: сприятливі та невдалі дні для експериментів із зачіскою

Гороскоп на 28 липня 2023 – ЛЕВ

Сьогодні не найкращий час для початку важливих проєктів, тому що ентузіазм може зменшитися, і доведеться починати все спочатку. Краще завершити поточні справи.

Гороскоп на 28 липня 2023 – ДІВА

Сьогоднішній сон допоможе вирішити складні стосунки з близькою людиною, які здаються вам заплутаними. Насправді все не так погано, як здається на перший погляд.

Гороскоп на 28 липня 2023 – ТЕРЕЗИ

Сьогодні вам не рекомендується порушувати чужий особистий простір, навіть якщо йдеться про близьку людину. Подумайте про те, що кожному потрібен час для відпочинку від спілкування.

Гороскоп на 28 липня 2023 – СКОРПІОН

Якщо у вас є важливий проєкт, то краще розпочати його реалізацію поступово і без різких рухів. Сьогодні слід присвятити час складанню докладного плану, а втіленням його в життя краще зайнятися наступного тижня.

Читати такожНазвано кращих садівників за знаком Зодіаку

Гороскоп на 28 липня 2023 – СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні не вдалий день для ділових переговорів. Ймовірно, вам буде складно порозумітися з партнерами, тому рекомендується перенести такі зустрічі на інший день.

Гороскоп на 28 липня 2023 – КОЗОРІГ

Сьогодні треба займатися справами спокійно та неквапливо, без підвищеного ентузіазму. У напруженому режимі можна легко припуститися помилок, які потім вимагатимуть додаткового перероблювання.

Гороскоп на 28 липня 2023 – ВОДОЛІЙ

Важливо чергувати роботу з відпочинком сьогодні, щоб не перевтомитися та успішно завершити справи. Намагайтеся не забувати про необхідність відпочинку, інакше навіть прості справи можуть стати проблемою.

Гороскоп на 28 липня 2023 – РИБИ

Перш ніж докоряти близькій людині за її недоліки, згадайте, що і ви не без гріха, але вас приймають таким, яким ви є. Дозвольте іншим таке ж право і прийміть їх такими, якими вони є.

Читати такожЯкі очі — такий і чоловік: езотерики назвали найщедріших

Також раніше ми опублікували  рейтинг реально небезпечних знаків Зодіаку, згідно зі статистикою ФБР. Дізнайтеся, яких людей краще заради свого ж блага уникати.