Гороскоп на 29 липня 2023: попри все продовжуй робити те, що запалює твоє серце

Гороскоп на сьогодні

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

29 липня 2023 — Місяць у знаку Стрілець. Символ 12 місячної доби — серце. Сьогодні — день любові та мудрості, коли серця відкриваються назустріч духовним одкровенням. Світ особливо відгукується на ваші прохання, тому можна звернутися до нього зі своїми бажаннями або провести день у молитвах. Відвідування храмів, церков та інших релігійних місць може бути корисним. Важливо уникати плачу і не шкодувати себе, щоб не застрягти у цьому стані. Пригнічуйте свої погані думки, уникайте агресії, жадібності та агресії. Проведіть день у розслабленому стані.

Що ще цей день, 29 липня, підготував для кожного зі знаків Зодіаку? Ділимося з вами унікальним астрологічним прогнозом від HOCHU.ua. А ви не забувайте підписатися на наші спільноти у  Viber  і  Telegram, аби регулярно дізнаватися найсвіжіші астропрогнози на день, а також на  чат-бот, де можна швидко і зручно дізнатися свій гороскоп на тиждень і місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гороскоп на сьогодні за знаками Зодіаку

Гороскоп на 29 липня 2023 – ОВЕН

Сьогодні не рекомендується робити покупки. Навіть якщо у вас був запланований похід по магазинах і складено список покупок, краще перенести цей захід та зайнятися прибиранням у квартирі.

Гороскоп на 29 липня 2023 – ТЕЛЕЦЬ

Не варто відкриватися перед людьми, яких ви погано знаєте навіть якщо з'явиться сильне бажання поділитися чимось особистим. Будьте обережні, тому що невідомо, як вони сприймуть та опрацюють вашу інформацію.

Гороскоп на 29 липня 2023 – БЛИЗНЮКИ

Не реагуйте на можливе хамство оточуючих. Важливо зберегти спокій і не вступати у конфлікти з неадекватними людьми. Підтримуйте свою гордість, не опускайтеся до їх рівня.

Гороскоп на 29 липня 2023 – РАК

Приплив енергії, який ви відчуєте зранку, використовуйте з розумом та економно. Будьте грамотні у розподілі своїх сил, щоб не виснажитися у першій половині дня та залишити ресурси для другої.

Читати такожПравила зарплати: що робити, аби гроші не “розлетілися” — поради езотериків

Гороскоп на 29 липня 2023 – ЛЕВ

Цей день потребує особливої обережності у фінансових питаннях. Будьте особливо ощадливими у видатках, щоб не витратити усі свої кошти та не опинитися на обмеженому бюджеті до кінця місяця.

Гороскоп на 29 липня 2023 – ДІВА

Сьогодні не варто вирушати у поїздки, навіть якщо планувалася невелика одноденна подорож. Можлива маса перешкод, які ускладнять пересування та можуть зірвати ваші плани.

Гороскоп на 29 липня 2023 – ТЕРЕЗИ

Варто знайти баланс між активною діяльністю та відпочинком. Добре було б зайнятися хобі, яке приносить максимальне задоволення.

Гороскоп на 29 липня 2023 – СКОРПІОН

Уникайте суперечок із близькими та не наполягайте на своїй думці надто вперто, як це зазвичай робите. Щоб уникнути конфліктів та негативних емоцій, краще просто вміло слухати та розуміти співрозмовників.

Читати такожОсетровий Місяць у серпні змінить життя трьох знаків Зодіаку: до чого слід готуватися

Гороскоп на 29 липня 2023 – СТРІЛЕЦЬ

У спілкуванні з друзями чи сім'єю, не наголошуйте на своїх досягненнях. Не всі можуть легко приймати чужі успіхи, тому дайте їм можливість почуватися комфортно.

Гороскоп на 29 липня 2023 – КОЗОРІГ

Будьте зосереджені на своїх справах і не дайте себе відволікти на порожні розмови. Пам'ятайте, що ваша енергія та фокус мають бути спрямовані на важливі завдання.

Гороскоп на 29 липня 2023 – ВОДОЛІЙ

Остерігайтеся ризикованих справ, які можуть призвести до втрати грошей або ресурсів. Подібні спокуси можуть бути сильними, але пам'ятайте, що бажаний результат навряд вийде досягнути.

Гороскоп на 29 липня 2023 – РИБИ

Будьте особливо обережними у спілкуванні з близькими, щоб не виникло незначних розбіжностей, які можуть вилитися у серйозні конфлікти. Намагайтеся уникнути гострих кутів і згладжувати можливі неприємності.

Читати такожАстрологи розповіли про долю людей, народжених у вівторок

Також раніше ми розповіли на які дні у серпні 2023 року краще не планувати нічого важливого. Не пропустіть  місячний календар  на HOCHU.ua!