Гороскоп на 4 серпня 2023: щоразу, прощаючи когось, ми прощаємо і самих себе

Гороскоп на сьогодні

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

4 серпня 2023 року — Місяць у знаку Риби. Символ 18 місячних діб — дзеркало. Цей день відображає нашу внутрішню сутність. Стосунки з іншими людьми можуть допомогти зрозуміти, як вони бачать нас з боку. Якщо хтось вказав на недоліки, не ображайтеся, а візьміть на замітку і подумайте, як їх можна виправити. Аналогічно, якщо вас за щось похвалили, не сприймайте це як порожні лестощі. Сьогодні люди схильні бути відвертими та говорити правду в очі. Це може бути цінним уроком і допомогти вам стати краще та глибше зрозуміти себе.

Що ще цей день, 4 серпня, підготував для кожного зі знаків Зодіаку? Ділимося з вами унікальним астрологічним прогнозом від HOCHU.ua. А ви не забувайте підписатися на наші спільноти у  Viber  і  Telegram, аби регулярно дізнаватися найсвіжіші астропрогнози на день, а також на  чат-бот, де можна швидко і зручно дізнатися свій гороскоп на тиждень і місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гороскоп на сьогодні за знаками Зодіаку

Гороскоп на 04 серпня 2023 – ОВЕН

Якщо вам знадобиться допомога та підтримка, не соромтеся звернутися до друзів. Вони здатні розглянути проблему, що виникла, більш холоднокровно, ніж ви, що полегшить її вирішення.

Гороскоп на 04 серпня 2023 – ТЕЛЕЦЬ

Не проґавте можливості, які надасть вам сьогодні життя, особливо у професійній сфері. Вдалі шанси також можуть з'явитися в особистому житті, тому не відмовляйтеся від них.

Гороскоп на 04 серпня 2023 – БЛИЗНЮКИ

Якщо ви давно мріяли змінити своє життя, то скористайтеся обставинами цього дня. Вони допоможуть вам рухатись у потрібному напрямку та просувати ваші плани.

Гороскоп на 04 серпня 2023 – РАК

Не довіряйте чуткам і пліткам про вашу близьку людину. Ймовірно, ті, хто їх поширює, мають свої корисливі інтереси, і вони можуть використовувати брехню для своєї вигоди.

Читати такожКазково розбагатіють: на які знаки Зодіаку найближчим часом чекає фінансовий успіх

Гороскоп на 04 серпня 2023 – ЛЕВ

Сьогодні чудовий день для початку нових проєктів та справ, які довго чекали свого часу. Умови для їх реалізації будуть сприятливими, тому не відкладайте свої плани.

Гороскоп на 04 серпня 2023 – ДІВА

Сьогодні краще уникнути домашніх турбот, тому що вони можуть створити додаткові складності. Зосередьтеся на розв'язанні професійних питань або знайдіть можливість відпочити, якщо дозволять обставини.

Гороскоп на 04 серпня 2023 – ТЕРЕЗИ

Зазвичай ви уникаєте рішучих дій, щоб зберегти психологічну рівновагу. Але сьогодні без них не обійтися, особливо якщо ви прагнете успіху.

Гороскоп на 04 серпня 2023 – СКОРПІОН

Зірки радять вам залагодити справи, що накопичилися, і вирішити "хвости". Робити це потрібно не лише у професійній сфері, а й у побутових питаннях.

Читати такожЗнають всі види і як смачно приготувати: ці знаки Зодіаку — істинні грибники

Гороскоп на 04 серпня 2023 – СТРІЛЕЦЬ

Не відкладайте на потім серйозну розмову, яка може примирити вас із близькою людиною. Ви вже давно перебуваєте в стані сварки. Сьогодні настав гарний момент для її вирішення.

Гороскоп на 04 серпня 2023 – КОЗОРІГ

Настав час вирішити давню проблему, яка вже набридла. Сьогодні ви, нарешті, зрозумієте, як успішно позбутися її.

Гороскоп на 04 серпня 2023 – ВОДОЛІЙ

Сьогодні ви можете і навіть маєте купувати речі, на які давно хотіли витратитися. Вдасться знайти потрібне за гарною ціною, а якість буде бездоганною.

Гороскоп на 04 серпня 2023 – РИБИ

Не варто витрачати свою енергію на справи, які можна відкласти потім. Результат буде майже нульовим, тож краще не витрачати сили на порожню роботу.

Читати такожВедмідь, коник чи жаба: знайдіть свій тотем за датою народження

Також дізнайтесь, яка ви богиня за знаком Зодіаку! Можливо, ви покровителька краси або берегиня знань?