Гороскоп на 8 серпня 2023 року: Близнюкам — професійні перспективи, а Рибам — зустріч із давнім другом

Гороскоп на сьогодні

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

8 серпня 2023 року — Місяць у знаку Телець. Символ 22 місячної доби — слон. Сьогоднішній день вважається несприятливим через поворот енергетичного потоку. Однак він також характеризується посиленням розумових здібностей людини. Саме тому сьогодні можна успішно витратити час на навчання чи ворожіння. Філософи та мудреці можуть відчути приплив натхнення цього дня. Ви, як ніколи, стаєте чуйними до важливої інформації, що оточує вас. Будьте уважні, звертайте увагу на знаки та підказки, які з'являються перед вами. Спостерігайте та аналізуйте побачене, оскільки навіть випадкові події можуть стати ключем до розв'язання давніх проблем.

Що ще цей день, 8 серпня, підготував для кожного зі знаків Зодіаку? Ділимося з вами унікальним астрологічним прогнозом від HOCHU.ua. А ви не забувайте підписатися на наші спільноти у  Viber  і  Telegram, аби регулярно дізнаватися найсвіжіші астропрогнози на день, а також на  чат-бот, де можна швидко і зручно дізнатися свій гороскоп на тиждень і місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гороскоп на сьогодні за знаками Зодіаку

Гороскоп на 8 серпня 2023 – ОВЕН

Вдалими виявляться поїздки будь-якого плану, але особливо сприятливим цей день буде для відряджень. Всі завдання, поставлені перед вами начальством, вдасться виконати на відмінно, а потім ви зможете трохи відпочити.

Гороскоп на 8 серпня 2023 – ТЕЛЕЦЬ

Не варто прислухатися до порад доброзичливців — як істинних, так і уявних. Вони висловлюють свої побажання, переслідуючи не ваші, а свої власні інтереси.

Гороскоп на 8 серпня 2023 – БЛИЗНЮКИ

День відкриє перед представниками вашого знаку серйозні професійні перспективи. Постарайтеся не проґавити можливості, які мають бути.

Гороскоп на 8 серпня 2023 – РАК

Що б не відбувалося довкола вас цього дня, постарайтеся максимально відключити емоційну реакцію на події. Пам'ятайте, що все владнається, а збереження нервових клітин важливе.

Читати такожМіж горами та лісом обирають море: ці знаки Зодіаку обожнюють воду

Гороскоп на 8 серпня 2023 – ЛЕВ

Цей день, хоча б першу його половину, необхідно присвятити роботі. У цей період ви зможете закласти основу для виконання важливого професійного завдання.

Гороскоп на 8 серпня 2023 – ДІВА

Який би авторитет не мала людина, яка сьогодні переконуватиме вас у своїй правоті, постарайтеся зберегти здоровий глузд. Не піддавайтеся на маніпуляції та будьте пильні, щоб не стати пішаком у чужій грі.

Гороскоп на 8 серпня 2023 – ТЕРЕЗИ

Якщо начальство просить вашої думки щодо розв'язання професійного питання, сміливо висловлюйте її, навіть якщо вона йде всупереч з тим, що думає саме начальство. Ваша думка буде взята до уваги.

Читати такожВіщунка Ванга розповіла, до чого українцям може наснитися земля

Гороскоп на 8 серпня 2023 – СКОРПІОН

День, особливо його друга половина, максимально сприятливий для зустрічі з друзями та відвідування родичів. Вам вдасться порозумітися з ними, а спілкування залишить приємне враження.

Гороскоп на 8 серпня 2023 – СТРІЛЕЦЬ

Обставини сьогоднішнього дня змусять вас задуматися про те, чи правильною життєвою дорогою ви йдете. Можливо, варто переглянути свої цілі та способи їх досягнення.

Гороскоп на 8 серпня 2023 – КОЗОРІГ

Для досягнення бажаного професійного результату залишилося зробити лише кілька вирішальних зусиль. Вірте у свої сили та не здавайтеся.

Гороскоп на 8 серпня 2023 – ВОДОЛІЙ

Представникам вашого знака сьогодні гороскоп обіцяє успіх у всіх сферах життя та діяльності, але особливо успішною стане професійна сфера. Ви можете розпочати нові проєкти, які будуть вельми цікавими.

Читати такожПідведуть і оком не моргнуть: два знаки Зодіаку, яким краще не довіряти у 2023 році

Гороскоп на 8 серпня 2023 – РИБИ

Зірки радять вам згадати про друзів чи близьких, з якими ви давно не спілкувалися. Сьогодні саме час зробити перший крок до зближення — зустрітися з ними чи хоча б подзвонити.

Також раніше ми опублікували  рейтинг реально небезпечних знаків Зодіаку, згідно зі статистикою ФБР. Дізнайтеся, яких людей краще заради свого ж блага уникати.