Гороскоп на 12 серпня 2023 року: цей день принесе емоційні стрибки

Гороскоп на сьогодні

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

12 серпня 2023 року — Місяць у знаку Рак. Символ 26 місячної доби — жаба. Двадцять шостий місячний день принесе не лише різноманітні ситуації, а й емоційні стрибки. Настрій людей змінюватиметься наче хвиля. Основний ризик двадцять шостого місячного дня полягає в його здатності захопити вас в емоційний вир, немов хиткі піски. Не випадково ж хитка піщана поверхня — один із символів цієї місячної доби.

Що ще цей день, 12 серпня, підготував для кожного зі знаків Зодіаку? Ділимося з вами унікальним астрологічним прогнозом від HOCHU.ua. А ви не забувайте підписатися на наші спільноти у  Viber  і  Telegram, аби регулярно дізнаватися найсвіжіші астропрогнози на день, а також на  чат-бот, де можна швидко і зручно дізнатися свій гороскоп на тиждень і місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гороскоп на сьогодні за знаками Зодіаку

Гороскоп на 12 серпня 2023 – ОВЕН

Не слід покладатися на сни, якими б вони не були. Позитивні можуть виявитися оманливими, а негативні – спровокувати пригнічений настрій та очікування неприємностей.

Гороскоп на 12 серпня 2023 – ТЕЛЕЦЬ

Важливо підтримувати контроль за емоціями, які в цей день можуть мати виключно негативний напрямок. В іншому випадку ви ризикуєте створити напружені стосунки з близькими та дорогими людьми.

Гороскоп на 12 серпня 2023 – БЛИЗНЮКИ

Підтримуючи та зміцнюючи негативні думки, ви притягуєте до себе негативні події. Позитивне мислення може бути потужним інструментом зміни цієї динаміки.

Гороскоп на 12 серпня 2023 – РАК

Позитивний хід дня може бути забезпечений плануванням та виконанням безлічі справ як професійних, так і побутових. Поринаючи в активність, ви зможете стримати негативні думки на відстані.

Читати такожНазвано знак Зодіаку із надприродними здібностями

Гороскоп на 12 серпня 2023 – ЛЕВ

Недоцільно реагувати на зауваження незнайомців чи малознайомих людей, які можуть висловити свої думки без вашого дозволу. Їхня точка зору – це їхня власна справа, яка не повинна торкатися вас.

Гороскоп на 12 серпня 2023 – ДІВА

Намагайтеся уникати спілкування з неприємними людьми. Це може викликати не тільки негативні емоції, а й відібрати багато енергії, заважаючи завершити намічені завдання.

Гороскоп на 12 серпня 2023 – ТЕРЕЗИ

Не варто намагатися втручатися у чужі конфлікти, сподіваючись відновити справедливість. Реальна ситуація може виявитися значно складнішою та багатозначнішою, ніж, на перший погляд, і ваше втручання може призвести до небажаних наслідків.

Гороскоп на 12 серпня 2023 – СКОРПІОН

Невдачі на роботі, які можуть виникнути сьогодні, не варто сприймати як привід кидати поточний проєкт. Вплив Місяця зміниться вже завтра, а ваше спонтанне рішення може виявитися помилкою.

Читати такожАстрологи назвали найбільш сімейний знак: ви здивуєтесь!

Гороскоп на 12 серпня 2023 – СТРІЛЕЦЬ

Почуття здорової агресії, що виникне зранку, може стати потужним стимулом для підвищеної продуктивності. Ваша енергія та рішучість допоможуть впоратися з робочими та побутовими завданнями.

Гороскоп на 12 серпня 2023 – КОЗОРІГ

Тривожні думки, що виникають у вашому розумі, швидше за все, не мають реальної основи. Не варто приділяти їм занадто багато уваги, щоб не псувати собі настрій.

Гороскоп на 12 серпня 2023 – ВОДОЛІЙ

Безліч подій цього дня може виявитися несподіваними та непередбачуваними. Замість занепокоєння краще приймайте це все як частину життя, на яку не можна вплинути.

Гороскоп на 12 серпня 2023 – РИБИ

Уникайте поширення пліток. Ваші слова можуть дійти до тих, про кого ви говорите, та створити вам неприємності.

Читати такожЗаради грошей готові на все! Названо 3 наймеркантильніші знаки Зодіаку

Також раніше ми опублікували  рейтинг реально небезпечних знаків Зодіаку, згідно зі статистикою ФБР. Дізнайтеся, яких людей краще заради свого ж блага уникати.