Гороскоп на 22 вересня 2023 року: людина, яка знає, що їй робити зі своїм життям, ніколи не втручається в чуже

Гороскоп на сьогодні

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

22 вересня 2023 року — Місяць у знаку Стрілець. Символ 8 місячної доби — птах Фенікс. Астрологи не рекомендують виконувати роботи, пов'язані з вогнем, у цей період. Не варто розпалювати багаття, тільки якщо це не пов'язано з особливими ритуальними обрядами. Також слід бути обережними при використанні електроприладів, тому що "вогняний" день може принести ризик отримання опіків. 8-й місячний день не вважається сприятливим для земельних робіт, оскільки в цей час людина "сіє" в ґрунт негативні енергії, такі як ворожнеча, ненависть, злість і несправедливість. Цього дня астрологи радять: підтримуйте гнучкість і не чиніть опір змінам, інакше можливі серйозні проблеми як на психологічному, так і на фізіологічному рівні.

Що ще цей день, 22 вересня, підготував для кожного зі знаків Зодіаку? Ділимося з вами унікальним астрологічним прогнозом від HOCHU.ua. А ви не забувайте підписатися на наші спільноти у  Viber  і  Telegram, аби регулярно дізнаватися найсвіжіші астропрогнози на день, а також на  чат-бот, де можна швидко і зручно дізнатися свій гороскоп на тиждень і місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гороскоп на сьогодні за знаками Зодіаку

Гороскоп на 22 вересня 2023 – ОВЕН

Пропозиція професійного характеру, яка чекає на вас сьогодні, обіцяє бути вигідною з усякого погляду. Однак перед тим як погоджуватися з нею, важливо ретельно все зважити та обміркувати.

Гороскоп на 22 вересня 2023 – ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні особливо важливо стежити за своїми словами. Випадкове чи необдумане висловлювання може завдати образу близькій людині, а виправити це буде непросто.

Гороскоп на 22 вересня 2023 – БЛИЗНЮКИ

Сьогодні впертість може стати корисною. Вона допоможе вам подолати труднощі, які можуть виникнути у сфері професійної діяльності.

Гороскоп на 22 вересня 2023 – РАК

Сьогодні вам варто тимчасово відмовитися від вашої звичайної м'якості та нерішучості. Будьте готові дати відсіч тим, хто може спробувати вас зачепити.

Читати такожЗавжди невдоволені: астрологи назвали 3 знаки Зодіаку

Гороскоп на 22 вересня 2023 – ЛЕВ

Для досягнення успіхів у сфері професійної діяльності вам потрібно буде зосередитися на роботі. Уникайте марних розмов та суперечок.

Гороскоп на 22 вересня 2023 – ДІВА

Сьогодні особливо важливо обережно поводитися з фінансами. Уникайте інвестицій у сумнівні проєкти, не давайте гроші у борг та уважно перевіряйте здачу, яку ви отримуєте у магазинах.

Гороскоп на 22 вересня 2023 – ТЕРЕЗИ

Сьогодні не рекомендується втручатися у чужі конфлікти, навіть якщо вас про це просять. Зрештою, протиборчі сторони самі залагодять свої розбіжності, а вас цілком можуть звинуватити в розпалюванні сварки.

Гороскоп на 22 вересня 2023 – СКОРПІОН

Дбайте про себе, навіть коли дбаєте про інших. Приділіть увагу собі у дрібницях. Це допоможе покращити ваш настрій та переглянути ставлення до життя з песимістичного до оптимістичного.

Читати такожЗагадуємо бажання правильно: таємниці осіннього рівнодення 2023

Гороскоп на 22 вересня 2023 – СТРІЛЕЦЬ

Цього дня намагайтеся уникати відповіді критикою на критику. Спроба поставити когось на місце може закінчитися образою для вас та іншої сторони.

Гороскоп на 22 вересня 2023 – КОЗОРІГ

Найкращим способом боротьби з поганим настроєм буде активне заняття чимось. Пориньте в роботу настільки, що у вас не залишиться часу та сил на тяжкі роздуми про минуле.

Гороскоп на 22 вересня 2023 – ВОДОЛІЙ

Не рекомендується йти до перукаря сьогодні, навіть якщо у вас був попередній запис. Стрижка може негативно вплинути на ваш фінансовий стан.

Гороскоп на 22 вересня 2023 – РИБИ

Важливо уникати зайвого фізичного навантаження сьогодні. Робота може забрати всі ваші сили, і в результаті не вистачить енергії на стосунки з близькими.

Читати такожДень, коли Місяць і Сонце поділять небо порівну: чим особливий день осіннього рівнодення 2023 і коли він буде

Також дізнайтесь, якими чоловіками  керує пристрасть. Ось хто вони по знаку Зодіаку!