Гороскоп на 4 жовтня 2023 року: не треба бути правильними, треба бути справжніми

Гороскоп на сьогодні

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

4 жовтня 2023 — Місяць у повітряному та легковажному знаку Близнюки. Символ 20 місячних діб — орел. У період з Повного місяця до останньої чверті місячного циклу відбувається завершення різних процесів. Цей етап є завершення поточних завдань та максимальним використанням наявних ресурсів. Починати нові справи слід лише в тому випадку, якщо вони можуть бути завершені до Молодика. Решту починань краще відкласти до нового місячного циклу. Однак цей час відмінно підходить для початку процесу зниження ваги та спорту. Завдяки Спадному Місяцю, організм більш ефективно виводить рідину та токсини.

Що ще цей день, 4 жовтня, підготував для кожного зі знаків Зодіаку? Ділимося з вами унікальним астрологічним прогнозом від HOCHU.ua. А ви не забувайте підписатися на наші спільноти у  Viber  і  Telegram, аби регулярно дізнаватися найсвіжіші астропрогнози на день, а також на  чат-бот, де можна швидко і зручно дізнатися свій гороскоп на тиждень і місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гороскоп на сьогодні за знаками Зодіаку

Гороскоп на 04 жовтня 2023 – ОВЕН

Не варто приділяти занадто багато уваги необґрунтованим передчуттям, які можуть виникнути з самого ранку. Найімовірніше, вони викликані впливом Місяця й не обіцяють нічого поганого.

Гороскоп на 04 жовтня 2023 – ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні важливо тримати під контролем емоції. Інакше під впливом емоцій ви ризикуєте створити непотрібні проблеми.

Гороскоп на 04 жовтня 2023 – БЛИЗНЮКИ

Попри те, що в психологічних методиках приділяється більше уваги іншим аспектам, позитивне мислення залишається важливим. Вірте у позитивний розвиток подій, і ймовірність його прояву збільшиться.

Гороскоп на 04 жовтня 2023 – РАК

Сьогодні не найкращий час для активної діяльності, як на роботі, так і вдома. Натомість варто вибрати спокійний підхід, що буде найкращим рішенням, особливо для вас самих.

Читати такожКамінь зради і самотності: езотерики назвали коштовності, які не варто носити

Гороскоп на 04 жовтня 2023 – ЛЕВ

Якщо вам потрібна порада, зверніться лише до близьких людей, яким можна довіряти. Інші особи, навіть за хороших намірів, можуть не розуміти вашої ситуації й давати некоректні рекомендації.

Гороскоп на 04 жовтня 2023 – ДІВА

Сьогодні велика ймовірність зіткнутися з критикою з боку оточуючих, особливо людей, які можуть бути вороже налаштовані до вас. Важливо не зважати на їхні слова, оскільки вони не мають відношення до вас.

Гороскоп на 04 жовтня 2023 – ТЕРЕЗИ

Намагайтеся не втягуватися в чужі конфлікти, які можуть намагатися наблизити до вас інші люди. Навіщо витрачати свій час та енергію на розв'язання чужих проблем, які вас не цікавлять?

Гороскоп на 04 жовтня 2023 – СКОРПІОН

Ключ до вашого успіху сьогодні – організація. Дійте цілеспрямовано та систематично, не розкидаючись на випадкові завдання, які можуть відволікати вас від важливих справ.

Читати такожМагічна сила лаврового листа: яка його дія і куди класти

Гороскоп на 04 жовтня 2023 – СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні вам може загрожувати дратівливість, яку ви відчуєте, можливо вже з самого зранку. Намагайтеся не приділяти занадто багато уваги емоціям, щоб повністю зосереджуватися на своїх завданнях.

Гороскоп на 04 жовтня 2023 – КОЗОРІГ

Уникайте негативних сценаріїв та не заганяйте себе у глухий кут. Позитивний настрій допоможе вам впоратися з будь-якими складнощами.

Гороскоп на 04 жовтня 2023 – ВОДОЛІЙ

Спілкування з неприємними людьми, як завжди, не приносить нічого позитивного. Якщо можливо, уникайте таких контактів без необхідності пояснення.

Гороскоп на 04 жовтня 2023 – РИБИ

Уникайте конфліктів, навіть якщо вони здаються незначними. Будь-яка сварка може негативно вплинути на ваші стосунки з іншими людьми, тож краще стримуйте свої емоції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  гороскоп на жовтень  2023 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що підготували для вас зірки у новому місяці!