7 помилок весняного генерального прибирання

Лайфхаки

Юлія Бражнік

Журналістка

Початок весни зазвичай вважається сезоном проведення генерального прибирання. Весна — це оновлення, відродження і, звичайно ж, хочеться, щоб у будинку в цей період було свіжо, чисто та просторо.

Якщо ви плануєте у вихідні зайнятися весняним генеральним прибиранням, то вам варто прочитати цей матеріал. Не робіть чужих помилок, а робіть все зі знанням теми.

Помилки весняного генерального прибирання

  1. Робити генеральне прибирання без розбору старих речей. Помити вікна, повитирати всюди пил і переставити меблі — цього недостатньо. Якщо ви дійсно хочете навести лад і підготувати будинок до весни, то вам доведеться позбутися непотрібних предметів та одягу.

  2. Прибирати без плану. Ви будете сміятися, але вам потрібен план весняного прибирання. Просто візьміть блокнот і розпишіть по пунктах все, що вам потрібно зробити. Не забудьте про розхламлення.

  1. Пропустити очищення тих речей, які не можна пропускати. Записуйте: матрац, відро для сміття, пульти управління, внутрішні частини пральної машини та холодильника, батареї. Список можна продовжувати, ось чому вам потрібен план прибирання.

  2. Починати генеральне прибирання без підготовки інвентарю. Тільки на одне очищення вікон потрібна купа гаджетів. Ви не повинні робити весняне прибирання за допомогою старої ганчірки для підлоги та стародавньої серветки для пилу. Вам потрібні свіжі мийні засоби, нові гарні ганчірки та серветки, швабра, відро. Підготуйтеся!

  1. Пропустити балкон. Скільки ще років ви будете заплющувати очі на весь той мотлох, який лежить на балконі? Ах, у вас немає балкона? Напевно, є комора, в якій лежить купа непотрібних речей. Давайте домовимось, що цього року ви позбавитеся всього непотрібного.

Вам буде цікаво дізнатися також, як правильно мити вікна .