15 геніальних варіантів, як можна сховати гроші у квартирі

Лайфхаки

Юлія Бражнік

Журналістка

Якщо вам потрібно виїхати з квартири на якийсь час і доведеться залишити гроші та коштовності або вас цілими днями не буває вдома, і ви переживаєте за цінні речі, то їх потрібно сховати. Злодії зазвичай шукають гроші під матрацом, у бочці унітазу, у всіх ящиках, у постільній білизні, у горщиках із рослинами.

Ми зібрали для вас 15 варіантів, як можна сховати дорогі прикраси та гроші у квартирі. Можливо, якісь з варіантів наштовхнуть вас на іншу геніальну схованку і ви зможете надійно сховати все найдорожче для вас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як можна сховати гроші, щоб їх не знайшли злодії

  1. Використовуйте коробки з-під печива та сипучих, щоб сховати коштовні прикраси та гроші. Зберігайте якнайбільше подібних баночок на кухні, щоб заплутати зловмисника.

  2. Замаскувати гроші можна за допомогою старої техніки, в якій потрібно зробити непомітний отвір: старий телевізор, модем, відеоплеєр. Чим страшнішою і старішою виглядає техніка, тим краще.

  3. Таємне місце для зберігання коштовностей та грошей можна замаскувати фальшивими розетками.

  1. Якщо хочете щось сховати, то сховайте це так, щоб було видно. Наприклад, використовуйте баночки з-під лосьйону або крему для шкіри, щоб сховати гроші. Нехай стоять собі на туалетному столику.

  2. Гроші можна обережно примотати до карнизу з того боку, де їх не буде видно.

  3. Покладіть гроші у скляну банку, закатайте і закопайте на городі чи дворику квартири, якщо є така можливість.

  4. Використовуйте лоток котячого туалету. Покладіть гроші в пакет та приклейте з іншого боку лотка. Ніхто не захоче з цим поратися.

  5. Настільні ігри. Можна сховати гроші у коробках, де зберігаються настільні ігри. Замаскуйте їх під гральні картки чи несправжні гроші.

  1. Коробки з-під презервативів. Навряд чи комусь із злодіїв спаде на думку перевіряти коробки від презервативів.

  2. Чашки для кави та чаю з подвійним дном. Є такі чашки, в яких можна зберігати цукор чи зерна кави, отож у цьому відсіку можна зберігати гроші. Також можна сховати дорогоцінні речі у гейзерній турці.

  3. Декоративні камені. Якщо у вас є зимовий сад або вихід у власний дворик, то гроші можна сховати під декоративним камінням, попередньо обмотавши їх целофаном.

  4. Акваріум для риб. Помістіть свої гроші у герметичний непрозорий контейнер та сховайте їх серед предметів у своєму акваріумі.

  1. Круглі об'ємні щітки для волосся допоможуть замаскувати невелику пачку грошей.

  2. Статуетки та нагороди. Вони часто мають порожнину, куди можна сховати коштовності та гроші.

  3. Дозатор для мила. Візьміть непрозорий дозатор, помістіть туди гроші або коштовності та поставте у ванній на видному місці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як економити мобільний трафік та платити менше. Зібрали для вас 5 найефективніших способів.