Легке рішення популярної проблеми: 3 найкращі бюджетні ароматизатори для шафи

Лайфхаки

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Жінки знають, як користуватися парфумами так, щоб вони протримались весь день. А справжні господині також прагнуть зробити ароматним і простір навколо себе. Особливо це стосується “проблемних” зон у квартирі, на кшталт, шафи чи гардеробної кімнати. Якщо до цього ви використовували як ароматизатор лише шматок звичайного мила в обгортці - настав час розширювати свої парфумерні навички разом з HOCHU.UA.

Лаванда

Через свою здатність відлякувати міль ця квітка стала чи не найпоширенішим ароматизатором. Зазвичай лаванду складають у спеціальний мішечок з натуральних тканин та залишають у шафі допоки запах не вивітриться, після чого його замінюють новим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цитрусові

Покуштувавши мандарини чи апельсини не спішіть викидати скоринки. Підсушіть їх на батареї, підвіконні або у духовій шафі, потім складіть в мішечок та розкладіть на поличках гардеробної. Відкриваючи її, ви кожного разу будете наповнюватись енергію та життєрадістю, які дарує цей аромат.

Фото: freepik.com

Парфум для тіла

Якщо вам не до вподоби специфічний запах лаванди, що іноді може відлякати не лише міль, але й людей навколо, скористайтесь улюбленою туалетною водою. Нанесіть трохи парфумів на ватний диск чи кульку та залиште на полиці. Таким чином можна ароматизувати не лише простір шафи, але й речі, що в ній зберігаються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділились секретом, як за декілька секунд відрізнити оригінальні парфуми від підробки. Дуже корисний лайфхак, щоб не витратити гроші на вітер.