Не викидайте кавову гущу! Ось три способи, як її можна використовувати

Лайфхаки

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Завдяки популярності кави, цей напій не тільки допомагає підбадьоритися вранці, а й може вирішити багато побутових проблем. Наприклад, гуща від кави точно знадобиться вам у побуті. Ось кілька цікавих ідей, як її можна використати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що можна зробити з кавовою гущею?

  • Ароматне мило. Якщо ви хочете спробувати свої сили у створенні домашнього мила, використання кави — відмінна ідея. Цей компонент надасть вашому милу більш насиченого аромату і додасть легкого ефекту скрабу.

  • Чистий камін. Ті, хто має справжній камін у будинку, знають, як важко буває прибирати золу з нього. Однак волога кавова гуща може полегшити це завдання. Посипте золу кавовою гущею — ця дія допоможе утримати пил, запобігаючи його підняттю в повітря і забруднення всього навколо.

  • Блискучий посуд. Кавову гущу також можна використовувати як абразивний засіб. Просто візьміть жменю використаної кави та добре протріть нею поверхню сковороди або посуду — бруд зникне без сліду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про п'ять причин, з яких ваша  кішка гасає по дому  як навіжена. І ні, це не про той випадок, коли вона хоче в туалет.