Щоб не лише чисто, а й пахло: диво-суміш, яка подбає про вашу раковину

Лайфхаки

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Ви, напевно, помітили, що іноді з раковини починає доноситися неприємний запах. Щоб його позбутися, не обов'язково купувати спеціальні хімічні засоби для усунення засмічень в трубах. Скористайтесь рецептом, який рекомендують багато господинь та блогерів. Детальніше розповідаємо у цій статті на HOCHU.UA.

Найчастіше поява неприємного запаху на кухні пов'язана з відром для сміття та сифоном. Проблема з першим вирішується легко: викинути сміття та відмити відро. А як щодо запаху з раковини? Виявляється, позбутися його теж не дуже складно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб впоратися з цим завданням, приготуйте нехитрий розчин, який господині періодично заливають у зливний отвір. До складу засобу входять всього три компоненти: сода, оцет та ефірна олія, запах якої вам подобається (якщо не знаєте, яку вибрати - віддайте перевагу цитрусовим ароматам, що бадьорять). Перші два інгредієнти допоможуть усунути нескладні засмічення, а третій виконуватиме роль ароматизатора. Спочатку дайте “попрацювати” соді та оцту, а потім залийте все окропом і зверху капніть кілька крапель ефірної олії. Все дуже просто та водночас дієво!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як почистити сифон підручними засобами. Вам навіть не доведеться його розкручувати!

Фото: freepik.com