Навіщо класти активоване вугілля у морозилку? Простий, але дієвий лайфхак, який вас здивує

Лайфхаки

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Морозильна камера — незамінна помічниця для господарок, які люблять робити запаси продуктів. Однак, коли м'ясо, овочі та інша їжа залишаються в морозильнику занадто довго, виникає неприємний запах, якого хочеться позбутися якнайшвидше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як позбутися поганого запаху в морозильній камері?

Нерідко так стається, що розморожування та миття холодильника не дають видимого результату. Але не варто впадати у відчай, тому що є простий і ефективний спосіб, як можна вирішити цю проблему.

Вам не обов'язково купувати новий морозильник, щоб позбутися неприємного запаху. Замість цього, загляньте в аптеку та придбайте упаковку активованого вугілля.

Прийшовши додому, витягніть кілька пігулок чорного кольору та розкладіть їх усередині морозильної камери. Активоване вугілля має здатність абсорбувати запахи, тому воно швидко поглине неприємні аромати, розв'язавши вашу проблему. Тепер у вашій морозильній камері буде панувати аромат свіжості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть два способи, які допоможуть прибрати жовті плями на білому одязі. Не варто впадати у відчай і викидати свої улюблені футболки через плями поту. Існує кілька простих, але ефективних лайфхаків, які допоможуть вирішити це питання.