Вам знадобиться лише вода та сіль: незвичайний спосіб, який допоможе самостійно заточити ніж

Лайфхаки

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Заточити ніж — непросте завдання, з яким не кожна господиня може впоратися. Часто люди звертаються до майстра, щоб він зробив ножі гострішими. Але ми маємо досить простий і незвичайний лайфхак, який допоможе вам вирішити цю проблему самостійно.

Як заточити ніж у домашніх умовах?

Виявляється, щоб заточити ніж, вам знадобиться всього два інгредієнти, які є на кожній кухні — вода і сіль. Так, можливо, ви здивуєтеся, але за допомогою цих продуктів ви зможете зробити навіть тупий ніж неймовірно гострим. Про те, як працює цей лайфхак, розповідаємо далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Змішайте 2 чайні ложки солі на склянку води, а потім замочіть ніж у цьому соляному розчині на 30 хвилин. Після цього дістаньте його з рідини та, не витираючи, проведіть ним кілька разів по точильному бруску.

Багато господинь підтверджують, що після використання цього лайфхака лезо стає неймовірно гострим, як ніколи раніше. Тепер ваш ніж готовий до використання у повсякденних завданнях. Нема потреби шукати фахівця для заточування, адже ви самі впораєтеся з цією проблемою просто та ефективно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як швидко відмити чашки жовтого нальоту. Про цю хитрість знають лише досвідчені господині!