Щоб бюджетно і кіт не пручався: чим можна замінити наповнювач для котячого лотка

Домашні тварини

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Життя сповнене різних непередбачуваних ситуацій. Наприклад, ви можете запізно помітити, що закінчився наповнювач для котячого туалету. Зазвичай це стається в непідходящий момент, коли зоомагазини вже закриті або ж знаходяться далеко від вашого дому. Що може послужити тимчасовою заміною наповнювача - розповідаємо у цій статті на HOCHU.UA.

Якщо так сталося, що звичний наповнювач для котячого туалету закінчився, не обов'язково купувати перший ліпший в найближчому зоомагазині. Перечекати цей незручний період, допоки ви не придбаєте саме той продукт, до якого звик ваш кіт, можливо, якщо використати екологічний замінник. Вам навіть не доведеться за нього платити.

► Пісок. Знайти не складно - він є майже на кожному дитячому майданчику. Проте пісок погано маскує неприємні запахи, тому краще додати до нього кілька ложок харчової соди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

► Тирсу можна знайти в селі. Вона добре прибирає запах, який залишають по собі домашні улюбленці. Тирсу легко зберігати та використовувати. З недоліків - вона сильний алерген, тому треба бути обережним.

► Порвана газета. Швидке, проте одноразове вирішення проблеми. Вам доведеться повністю змінювати папір в туалеті після кожного разу, як кішка зробить в нього свої справи.

► Пшениця. Так, її теж можна використовувати як наповнювач. Запахи вона маскує погано, проте дешева та подобається котам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, чим може отруїтися ваш кіт. До цього списку увійшли ліки, рослини та деякі продукти.

Фото: freepik.com