Блистки, орнамент чи малюнки: наймодніші кухонні фартухи з мозаїки (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Кухня — це місце для приготування їжі, а ще — для натхнення. Аби господині хотілося творити нові смачні кулінарні страви, дизайн кухні повинен відповідати усім її вимогам. Раніше ми писали про кухню в стилі хай-тек, а тепер розкажемо, як мозаїка прикрасить фартух робочої зони.

Дизайнери представили 3 наймодніші варіанти фартуха для кухні: гламурна мозаїка, орнамент чи викладені малюнки в цьому стилі.

Блискуча мозаїка

Якщо ваша кухня має однотонні відтінки і вам набридло це, оздобте фартух блискучою плиткою. Оберіть основний колір та декілька схожих відтінків, і поєднайте їх на полотні робочої зони.

Орнамент

За допомогою мозаїки можна викласти чіткий, автентичний орнамент. Такий дизайн завжди у тренді, тому що він максимально універсальний. А ще він легко миється, і на ньому мало видно бруд.

Малюнок

Мозаїкою можна викласти будь-який малюнок. Такий варіант фартуха буде виглядати багато і нарядно. Вишукані квіти, дерева, чашки чи птахи у стилі мозаїки завжди підніматимуть настрій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як можна незвично зробити віконні відкоси. Дизайнери показали варіанти, які легко мити і не потрібно щороку реставрувати.

Фото: Pinterest