Інтер'єр зали, який завжди буде у тренді (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Дизайнери показали стилі, кольорову гаму та варіанти оздоблення кімнат, які завжди будуть у тренді, довго не набридатимуть і виглядатимуть доволі затишно. Наприклад, якщо мова іде про залу, варто звернути увагу на простір, світло і деталі. Раніше ми писали, як може виглядати спальня у теплих відтінках, а тепер розкажемо, який зал буде завжди в моді.

Головними критеріями для залу є простір, достатня кількість освітлення та правильно підібрані меблі. Наприклад, аби візуально розширювати квадратуру, стіни та підлога повинні бути максимально світлими. Це ж стосується і меблів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вікна мають бути великі, без зайвих оздоблень. Зробіть біле глянцеве підвіконня і розмістіть на нього найгарніші вазони. Тюль обирайте легку, прозору, білу чи молочну, без візерунків.

Меблі можуть мати свій колір. Головне, щоб вони не були занадто темними. Візьміть приглушені, пудрові відтінки. Бездоганно будуть виглядати білі меблі, включаючи мякий диван і крісла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували, як оздобити дитячий куточок для гри. Дизайнери показали варіанти, які підійдуть і для окремої дитячої, і для однокімнатної квартири.

Фото: Pinterest