Осінній декор для дому: ці композиції додадуть затишку та ексклюзивності (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

З настанням осені господині починають оздоблювати свої домівки сезонним декором. Раніше ми писали, як зробити осінній вінок своїми руками, а тепер розкажемо, яке оздоблення додасть до вашого інтер'єру осінній затишок та вишуканість.

Композиція зі свічками

Ефектно виглядає композиція з осінніх овочів, шишок і листя, які розміщені на певній основі, а біля них — декоративні свічки. Оберіть кольорову гаму, яка асоціюється з осінню і найбільше пасує до відтінків вашої кімнати: помаранчевий, бежевий, бордовий, червоний або коричневий.

Осінні букети

Поставте у вазу сухоцвіття, гілки та квіти, які асоціюються із осінню. Це — кучерява верба, штучне осіннє листя, ягоди горобини чи калини, соняшники, маленькі гарбузи.

Осінній посуд

Довершить інтер'єр посуд. Якщо у вас немає тарілок чи декоративних чайників у формі осінній овочів, достатньо буде взяти той, який має відповідну кольорову гаму.

Осінні серветки чи скатертина

Завжди додають затишку серветки чи скатертина, на якій зображені листя, гриби чи осінній пейзаж. Такі деталі дарують інтер'єру ексклюзивність та святковість.

Раніше ми писали про те, як за допомогою картин зі скла додати вишуканості інтер'єру. Дизайнери показали, наскільки вишукано буде виглядати такий декор.

Фото: Pinterest