Щоб була велика і смачна: чим полити моркву для хорошого врожаю

Сад і город

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Морква – традиційний коренеплід на наших городах. Втім, не всім овочівникам вдається зібрати великий врожай і добитись, щоб вона була солодка. Але вихід є. Також ми розповідали, як поливати рослини у спеку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Досвідчені дачники знають секрет високої врожайності смачної моркви. Для цього вони використовують звичайну кухонну сіль. Про це підживлення розповіли на порталі “ На ПЕНСІЇ

Моркву поливають солоною водою, якщо рослина погано росте, чахне, в’яне або дає погані сходи. У такому розчині містяться поживні речовини, що дуже необхідні моркві для правильного та швидкого зростання.

Поливаючи рослини солоною водою, ви відразу виконуєте дві функції – полив та підживлення. Для приготування розчину на 10 літрів води зазвичай використовують 1 столову ложку солі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але з такими поливами не можна переборщити. Солону воду ллють виключно під кущики, а не на листя. Це роблять не частіше, ніж один раз на десять днів, і не більше трьох разів за сезон. Також солона вода допоможе бурякам стати солодкими та смачними.