Якщо жовтіє листя на рослинах, врятує просте копійчане добриво

Сад і город

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як підживити рослини за допомогою звичайного бур’яну - кропиви. Тепер ділимось рецептом простого підживлення, яке допоможе, якщо у рослин на вашому городі жовтіє листя.

Якщо ви помітили таку проблему - не панікуйте. Все можна виправити. Про простий та дешевий засіб розповіли на ютуб-каналі Kuća Zdravlja. Цей спосіб також допоможе запобігти появі жовтого листя на огірках та помідорах у спеку. Особливо така пробелма актуальна під час дозрівання плодів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таке підживлення також рятує рослини від гнилі. Вони будуть рясно й щедро рости.

Рисова вода є дуже ефективною органічною добавкою для рослин у саду. Вона запобігає борошнистій росі й фітофторозу. Цей метод дає швидкі результати й забезпечує стійкість рослин до спеки та посухи, – наголосив експерт.

Ця вона покращує якість ґрунту, утримує вологу. А також запобігає гниттю та опаданню плодів. Та й приготувати її дуже просто. Знадобиться одна склянка рису та 0,5 л води.

Для приготування ретельно промийте рис під проточною водою. Замочіть його на 12 годин. Потім процідіть рис, а у воду, у якій його замочували, додайте ще 0,5 л води.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цим розчином рослини слід поливати двічі на місяць. Також ми розповідали, як прогнати з ділянки кротів.