У серпні розсипте цю крупу по городу — і помідори дадуть такий врожай, що його не буде куди складати

Сад і город

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, які ознаки вказують на те, що варто починати копати картоплю. І, якщо врожай картоплі - вже визначена річ, на те, якими у вас виростуть помідори, ще можна вплинути.

Разом із Ukr.Media ділимось рецептом простого та бюджетного добрива. Гарний урожай помідорів - мрія кожного дачника, який вирощує цю примхливу культуру. А якщо зробити все правильно, то томатів буде не лише багато - вони будуть великими та м’ясистими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Досвідчені городники досягають такого приголомшливого результату, використовуючи старовинний рецепт підживлення. В його основі - вівсяна крупа. Вона дасть змогу отримати смачні та соковиті плоди.

Для приготування цієї підгодівлі слід взяти 500 грамів подрібненої вівсянки. Крупу заливаємо 10 літрами теплої води, перемішуємо і даємо настоятися впродовж п'яти днів. Отриманим розчином слід поливати томати один раз на два тижні. Щоразу під один кущик слід вилити приблизно 500 мл настоянки.

Дієвим також буде просто розсипати навколо томатних кущів подрібнені вівсяні пластівці, а потім - використовуючи граблі, внести їх у землю. Після слід полити грядки водою - це також матиме належний ефект.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей спосіб підживлення простий та ефективний. Також ми розповідали про дієві методи, які допоможуть прогнати з городу білокрилку.