Копійчаний засіб з вашої кухні принесе вам щедрий урожай огірків: елементарне підживлення

Сад і город

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як легко прогнати білокрилку з капусти. Тепер ділимось простим способом підживлення для огірків. Це одні з найпопулярніших овочів, які городники вирощують на своїх ділянках.

Щоб отримати щедрий врожай, на ними необхідно правильно доглядати і вчасно підживлювати. Про метод удобрення огірків лимонною кислотою розповіли на порталі “Улюблена”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Переваги лимонної кислоти

Досвідчені дачники вважають, що навіть зів’ялі огірки та помідори можуть значно прискорити свій ріст після такого підживлення. Це добриво майже миттєво “оживляє” рослини, воно покращує їх метаболічні процеси, а також полегшує транспортування корисних речовин з ґрунту. Дивовижні результати можна спостерігати вже після першого обприскування лимонною кислотою

 Лимонна кислота: спосіб застосування

Якщо овочі на грядках не виглядають достатньо здоровими, їм може допомогти підживлення лимонною кислотою. Це дуже простий і ефективний засіб, його легко приготувати вдома. Для цього розчиніть 1 столову ложку лимонної кислоти у 10 літрах води. Цей розчин вноситься на рослини раз на тиждень, найкраще робити це після основного поливу, від 0.5 до 1 літра під кожну рослину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вже через два тижні ви помітите значний прогрес у розвитку огірків і помідорів. Потім це добриво можна використовувати як профілактичне — один або два рази на місяць. Також ми розповідали, що зробити з малиною у серпні, щоб отримати щедрий врожай наступного року.