Два прості підживлення - і огірки будуть завалювати вас плодами весь серпень

Сад і город

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Раніше ми розповідали, як одна проста крупа допоможе отримати королівський врожай томатів. Наприкінці липня та на початку серпня, коли огірки масово плодоносять, їм слід дати два прості підживлення. Виконаєте ці прості умови - і будете збирати щедрий врожай весь серпень.

Це два елементарні підживлення. Про них розповіли на порталі “Школа Життя”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наприкінці липня або на початку серпня слід провести кореневе підживлення огіркиів коров’яком. Для цього беремо готовий розчин коров’яку. Його не обов’язково готувати самотужки - можна купити готовий в магазині, і тоді використовувати згідно з інструкцією.

Якщо ж у вас розчин, настояний самотужки, беремо літр настою. Розводимо його в 10 літрах води. Цим розчином поливаємо огірки по вологому ґрунту. Це асолютно натуральне добриво. У ньому є не лише азот, що так необхідний огіркам протягом усього вегетаційного періоду, але ще й мікроелементи. Саме завдяки їм огірки активно цвітуть і довго плодоносять.

Через 5 днів після цього підживлення слід удобрити огірки сульфатом калію. Для цього у 10 літрах води слід розвести 2 ст. л. сульфату калію. Готовим розчином поливаємо огірки. Саме завдяки калію рослина добре зав’язує плоди, а отже - збільшує врожай.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці два прості підживлення змусять огірки щедро плодоносити весь сезон. Також ми розповідали, як зрозуміти, що пора копати картоплю.