Чим підживити томати в серпні: плоди будуть солодкими та великими

Сад і город

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як прискорити дозрівання вже сформованих плодів томатів. Тепер розповідаємо про підживлення, яке ще й зробить їх особливо смачними.

У серпні дуже важливо доглядати за рослинами томатів. Це час, коли плоди рослин набувають зрілості та смаку. Існують спеціальні методи, які допомагають зробити плоди соковитішими та солодшими. Детально про це розповіли на порталі “Улюблена”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Одним із таких хитрих методів є використання підживлення для ґрунту з харчовою содою. Розчин, що зробить томати солодшими, легко приготувати вдома. Для нього візьміть одну чайну ложку харчової соди,  розчиніть її в 10 літрах води. Ретельно перемішайте - сода повинна повністю розчинитися у воді.

Цим розчином слід обприскувати ґрунт навколо томатних кущів. Це рекомендується робити наприкінці періоду плодоношення томатів один раз на тиждень.

Харчова сода дуже корисна для томатів. Вона знижує рівень кислотності в ґрунті, що, в свою чергу, допомагає плодам стати солодшими.

Розчин соди ще й підвищує рівень мінералів у ґрунті. А це теж сприяє покращенню смакових якостей томатів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це допоможе вам отримати в серпні смачніші та солодші томати в серпні. Також ми розповідали, як правильно копати картоплю.