Простий трюк - і капуста долежить до весни: корисні поради

Сад і город

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, коли та як збирати яблука , щоб вони зберігались якомога довше. Тепер ділимось порадами, які допоможуть навіть весною насолоджуватися власною вирощеною капустою.

Цей овоч може чудово зберігатися впродовж довгого часу, якщо дотримуватися усіх правил. А неправильне зберігання, в свою чергу, стане причиною втрати усіх корисних властивостей та псування овоча. Детально про це розповіли на ProstoWay .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перш за все, капусту перед зберіганням слід правильно підготувати, а саме почистити. Тобто зняти верхні листки. Найкраща температура для зберігання капусти – 0-2 градуси, тому виберіть для неї місце у погребі або підвалі. У квартирі теж можна тримати овоч, але лише у холодильнику.

Зберігати капусту треба в сітчастих мішечках, куди є доступ повітря. Ще один варіант - загорнути кожну головку у газету.

Ніколи не зберігайте капусту поруч з фруктами, які виділяють етилен. Це неминуче призведе до швидкого загнивання овоча.

Досвідчені городники радять також загортати кожну головку у харчову плівку. Обгорнути треба обов’язково в кілька шарів, щоб не було щілин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так запакована капуста зберігається у погребі до весни. також ми розповідали про важливі осінні підгодівлі для дерев та кущів.