День прикордонника: привітання у віршах, у прозі та оригінальні листівки

Усі свята

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Не пропустіть свіжу порцію інформації з нашого розділу "Свята" . На черзі матеріал про День прикордонника в Україні. Щоб ви могли привітати представників професії оригінально, ми підготували святковий контент. У цій статті шукайте гарні привітання з Днем прикордонника, а також листівки і картинки.

Нагадаємо, що 30 квітня — День прикордонника в Україні . Але ця дата була святковою не завжди. До незалежності України День прикордонника відзначали 28 травня. У 1992 році за указом президента свято перенесли на 4 листопада, але ця дата популярності серед представників професії не набула. У 2018 році п'ятий президент України Петро Порошенко підписав указ про перенесення дати святкування на 30 квітня. 

У День прикордонника зазвичай вітають людей, які служать на кордоні, захищають рубежі України. Це справді дуже важлива і шанована професія, яка пов'язана з ризиком, тим паче в цей непростий час, коли нашу країну атакує рф. У свято вшановують і висловлюють подяку за службу і вірність державі прикордонникам, проводять офіційні заходи, покладають квіти до меморіальних дощок і пам'ятників людей, загиблих, захищаючи батьківщину, нагороджують професіоналів новими званнями/грамотами, підвищують на посаді.

А в суспільстві намагаються привернути увагу до дати й озвучити слова подяки всім, хто працює в Держприкордонслужбі України. Тому ми із задоволенням публікуємо на День прикордонника привітання, а також листівки та картинки зі святом.

З Днем прикордонника: привітання у віршах

Немає сумнівів, що на День прикордонника вірші представнику професії буде дуже приємно почути. Тож обирайте найкраще привітання з Днем прикордонника та надсилайте дорогому адресату.

***

З Днем прикордонника тебе, солдате,
Мирного неба над головою!
Нехай твій край буде світлом багатий,
А війна скінчиться й забудем її з тобою.
Щастя, здоров’я, удачі, добра
І завжди тихого кордону.
Нехай тебе зігріває завжди
Думка про світло у вікнах рідного дому!

***
Бути на сторожі України завжди
Складна і почесна робота.
Вам спасибі всі ми говоримо,
За відвагу, мужність, турботу.

***

Прикордоннику я бажаю —
Нехай удача по життю чекає,
З цим святом вітаю,
Рухатися лише вперед звикайте.

***

На горду службу ви обрані,
Оберігаєте кордон країни.
Професія ваша в пошані
І функції дуже важливі.
Як вам вдячні безмірно
Не висловити навіть у словах.
Кордон, сказати буде вірно,
У надійних і сильних руках.

***

З днем прикордонника привітаю,
І Тобі побажаю
Удачі, сил п'ять тонн —
Аби пишавсь Тобою кордон!

День прикордонника: привітання в прозі

Також можна озвучити на День прикордонника 2023 привітання своїми словами. Так вони будуть не менш душевними. Упевнені, побажання на День прикордонника знайдуть відгук у серці кожного представника сфери.

***
Вітаю з професійним святом — Днем прикордонника! Бажаю просування, великих здобутків, хоробрості, сміливості, звитяги, справедливості та сил. Нехай робота буде в задоволення. Бажаю особистісного зростання, безпеки та вірних друзів. Зі святом!

***

Вітаю тебе, друже, з Днем прикордонника. Упевнений, що ти і твої колеги завжди будете взірцем гідності та честі, відданості своєму народові та обов'язку. Удачі вам на цьому благородному шляху.

***
Нелегка обрана вами дорога, але ви йдете нею гордо, легко. Відваги, сил і натхнення! З Днем прикордонника 2023 року!

***
Вітаю з Днем прикордонника. Бажаю зберегти своє здоров'я міцним і сталевим, бажаю залишатися мужнім і відважним. Успіху в усіх справах, щастя і любові, успіху, добробуту, поваги і сонячної погоди за вікном.

***
Я вітаю тебе і твоїх товаришів по службі з Днем прикордонника! Будьте завжди стійкими, сильними і витривалими, ви нам дуже потрібні! Ми говоримо величезне спасибі всім, хто кожен день і кожну ніч береже наш спокій!

***
Дорогі прикордонники, ваша служба — героїчна праця! Ми вітаємо вас зі святом, бажаємо чистого неба над головою і спокійного горизонту перед поглядом! З Днем прикордонника вас!

День прикордонника: прикольні картинки з написами українською мовою

Цього дня вам точно знадобляться прикольні картинки на День прикордонника, які можна відправити в соцмережах. Ви можете прикольні листівки на День прикордонника зберегти безкоштовно на цій сторінці.

Нехай привітання в День прикордонника подарують вашому адресату найтепліші емоції.

Також не пропустіть інформацію про свята травня.