З Днем Києва 2023! Найкрасивіші листівки та картинки до свята

Усі свята

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

28 травня в Україні відзначають День Києва. З цієї нагоди пропонуємо вам переглянути найкрасивіші картинки та листівки, якими можна привітати зі святом усіх мешканців столиці та людей, які до глибини серця закохані у це чудове місто Київ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

День Києва в Україні традиційно відзначається в останню неділю травня. Зважаючи на те, що дата свята не фіксована, у 2023 році вона припадає на 28 травня. Історія свідчить, що перше святкування Дня міста відбулося у травні 1982 року, коли було відзначено 1500-річчя від дня заснування Києва. А в останню неділю травня 1987 року було офіційно започатковано свято День міста Києва. З того часу мешканці та гості столиці радіють цьому особливому дню та відзначають його різними заходами.

В умовах війни масштабні святкування заборонені, проте привітати жителів столиці з Днем міста все ж таки можна, не порушуючи при цьому жодного закону. Наприклад, ви можете відправити красиві картинки або листівки з Днем Києва, які припадуть до душі кожній людині. А якщо ви не знаєте, де їх шукати, то наша добірка поздоровлень прийде вам на допомогу.

Картинки та листівки з Днем Києва 2023

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть душевні привітання на останній дзвінок випускникам 9-х та 11-х класів у віршах та у прозі. Ці слова торкнуться самого серця!

Фото: ТСН, Уніан, Canva