День Ангела Ангеліни: яскраві картинки і щирі вітання з нагоди свята

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щороку 14 липня свої іменини відзначають жінки з іменем Ангеліна. Це рідкісне та гарне ім'я одразу асоціюється із Ангелами. У перекладі із грецької воно так і звучить — “ангел”.

Жінка Ангеліна завжди вишукана, витончена і вимоглива до себе. Вона любить розвиватися, вдосконалювати різні навички. Ангеліна вміє працювати і заробляти чималі кошти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жінки з цим іменем знають собі ціну, водночас — завжди чуйні, щирі, та готові підтримати ближнього. Ім'я Ангеліна має свої скорочення: Гелин, Ліна, Ангеля, Ангела, Геля, Гела, Еля, Гелюся, Аліна, Гиляна, Антота, Ніна.

vitannya.in.ua

Привітання у листівках і прозі з нагоди Дня Ангела Ангеліни:

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що Ангел ніколи не залишить тебе, Ангеліно. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів! Нехай здійсняться найзаповітніші мрії твого серця!

gumoreska.in.ua

Ангеліно, з Днем Ангела! Бажаю, щоб твій Ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі у всіх твоїх справах — домашніх і робочих. Нехай усі починання будуть втілені в життя, а удача, процвітання та радість завжди ідуть поруч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
gumoreska.in.ua

Від душі вітаю тебе з Днем Ангела, Аліно! Бажаю яскравих зірок на небі, які будуть висвітлювати тобі шлях до мрій. Доброї удачі тобі і чудових ідей, щирої любові, яка зігріватиме серце, великих надій і яскравих моментів!

listivki.olkol.com

Щиро вітаю тебе, з Днем Агела! Хочу побажати безсумнівної удачі й великого везіння у твоїх справах, непохитності характеру і морального духу, сміливих ідей і творчих задумів. Ангеліно, будь успішною, щасливою, коханою і радісною. Зі святом!

listivki.olkol.com

В День Ангела надсилаю тобі найщиріші побажання: міцного здоров'я, палкої любові, сімейного затишку, прибуткової роботи, шаленого успіху, всюдисущої удачі, неосяжного щастя та постійного натхнення! Нехай твої дні будуть сповнені незабутніми моментами, цікавими людьми та перспективними мріями!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
gumoreska.in.ua

Вітаю з днем Ангела, Ангеліно! Бажаю, щоб у будинку, душі і сім'ї завжди було комфортно, затишно і душевно. Нехай всі перешкоди залишаються позаду, а в майбутньому будуть тільки добро, щастя і підтримка!

listivki.olkol.com

Дорога Аліно! Вітаю з твоїм прекрасним і радісним днем — Днем Ангела! Нехай твоє життя буде світлим і щасливим, а доля дарує вірну любов і справжнє благо. Нехай у будинку завжди панує мир і затишок, а на душі завжди буде свято і радість. Люблю безмежно, моя рідна!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
gumoreska.in.ua

Із Днем Ангела тебе, Ангеліно! Сьогодні славимо твого Ангела-охоронця, і нехай він завжди оберігає тебе! Нехай буде море щастя, усмішок та радості! Миру тобі, благодаті, здійснення мрій та взаємного, щирого кохання!

listivki.olkol.com

Нагадаємо, раніше ми писали про те, хто святкує іменини у липні 2023 року. Не забудьте привітати своїх друзів та рідних із Днем Ангела.

Головне фото: Freepik