З Днем ангела Марії! Гарні картинки та душевні привітання своїми словами

Усі свята

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

25 липня відзначається День ангела Марії. У цей особливий день ми можемо привітати всіх близьких та знайомих Марій із їхнім іменним святом. У нашому матеріалі зібрані найкрасивіші привітання з іменинами. Дивіться та зберігайте картинки, а також зворушливі побажання своїми словами!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ім'я Марія має давньоєврейське походження і кілька значень, таких як "гірка", "сумна" і "відкинута". Маша – це добра, ніжна та спокійна дівчина. Вона дуже чутлива і тяжко переживає навіть невеликі зауваження. Водночас у її характері є твердість, гідність і здатність постояти за себе. Вона відповідально ставиться до навчання та завжди старанно виконує свої домашні обов'язки.

Привітання з Днем ангела Марії 2023

Вітаємо всіх Марій із їхнім особливим днем! Нехай цей день принесе безліч радісних моментів, а ім'я Марія завжди супроводжуватиметься успіхом та добробутом. Зі святом!

Дорога Маріє, з Днем ангела тебе! Нехай цей день принесе тобі безліч щасливих моментів та радісних сюрпризів. Вітаю!

З Днем ангела, Маша! Нехай твоє життя буде наповнене світлом, любов'ю та розумінням. Ти справжній ангел серед нас, а твоя доброта зігріває серця всіх, хто тебе оточує. Нехай ангел-охоронець завжди оберігає тебе від усіх труднощів!

Дорога Маріє, з іменинами! Нехай цього дня виповняться всі твої заповітні бажання, а ангел-охоронець прокладе перед тобою шлях до щастя та успіху. Ти справжній ангел на землі!

Вітаю з Днем ангела, люба Маріє! Ти – уособлення доброти та милосердя. Нехай ангельські крила завжди підтримують тебе у всіх починаннях. Щастя, здоров'я та кохання тобі!

З іменинами, Маріє! Нехай цей день принесе тобі море радості та посмішок. Ти – людина з чудовою душею Нехай ангел-охоронець завжди веде тебе світлом шляхом життя! Зі святом!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також сьогодні, 25 липня, іменини відзначають Михайло. Не пропустіть привітання та картинки з Днем ангела Миші!