День PR-фахівця: привітання та листівки зі святом піарників

Усі свята

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

28 липня — День PR-фахівця в Україні. З цього приводу редакція HOCHU.ua підготувала прикольні привітання та листівки з Днем піарника, щоб наші читачі могли привітати всіх причетних зі святом.

Сьогодні в Україні святкують День Української Державності, але також приймають вітання всі ті, хто зайнятий у сфері PR. Це люди, завдяки яким сяють на небосхилі зоряні імена, отримують популярність бренди, компанії, стають ще більш публічними і впізнаваними бізнесмени, політики і т.д. Без піарників у сучасному світі справді не обійтися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тож вважаємо за потрібне побажати гуру PR натхнення, реалізації цілей, планів та успіхів у професії. Якщо у вас є знайомі, які відзначають сьогодні професійне свято, рекомендуємо їх привітати з Днем піарника. У цьому вам допоможуть оригінальні привітання з Днем PR-фахівця в Україні, а також картинки і листівки.

З Днем піарника: привітання у віршах

Скористайтеся можливістю і на честь свята порадуйте винуватців торжества своєю увагою. Обирайте прикольне привітання з Днем PR-фахівця у віршах.

***
Всіх любителів піару,
Профі ти чи новачок.
В цей день я вітаю.
На щастя зробіть стрибок.

Нехай ідеї до вас приходять,
Клієнтів багато вам завжди.
Добра, любові і креативу,
Щиро бажаю я швидко дійти до мети.

***

З Днем піарника я шлю
Від душі вам вітання,
Вам в професії бажаю
Я визнання, просування.

Нехай супроводжує успіх,
Всі вирішуються завдання,
Щоб із роботою у вас завжди
Було взаємне кохання.

***

Побажаємо не багато, не мало,
Щоб щастя, як сонце, сяяло,
Щоб жили завжди цікаво,
Щоб робота, немов пісня окриляла!
Вам Бажаємо величезного щастя!
Щоб в душі доброта не згасла!
І щоб серце любов’ю палало
Багато років! Хіба цього мало?!

***
PR-фахівців вітаємо!
Роботи цікавої і доходів
Їм від душі і серця побажаємо,
А також процвітання з кожним роком!
Нові ідеї нехай у черзі стануть,
Фантазія працює завжди!
І в цьому світі ніколи не перестануть
поважати їх за важливі труди!

***

Хочемо привітати щиро, сердечно
І багато щастя в житті побажати.
Нехай всі мрії, задумки і надії
Удача допомагає втілювати!

Любові, благополуччя бажаємо,
Жити не в напрузі,
Успіхів, цікавих починань
І справжній відданих друзів!

День PR-фахівця: привітання в прозі

Якщо плануєте вітати зі святом особисто, вам стануть у пригоді такі рядки для натхнення. Привітати піарника потрібно креативно!

***
Дорогі наші піарники, вітаємо вас із професійним святом. Бажаємо вам завжди знаходити найкращий і найпродуктивніший спосіб розкрутки, нехай ваша креативна жилка завжди знаходить своє застосування, а замовники залишаються задоволеними. Зі святом та успіхів у всьому.

***

У день PR-фахівця бажаю творчих ідей, бадьорого настрою і нескінченного натхнення! Нехай підсумком твоєї праці стане найкраще враження, яке ти справиш на оточуючих, а підхід до роботи буде прикладом для інших! Успіхів і реалізації планів!

***
Ви точно знаєте, як зробити популярним все на світі, працюєте не покладаючи рук над рейтингами, день за днем пропонуєте все нові і нові піар-проекти. Так нехай же Ви самі в день піарника отримаєте належну славу і популярність, яка згодом принесе гідний пасивний дохід.

***
Вітаю з Днем PR-фахівця і хочу побажати чудових здібностей у просуванні талантів і будь-яких шедеврів. Нехай кожен день обіцяє успіх, нехай у діяльності кожна справа буде у виграші та з чудовим результатом, нехай у твоєму житті, окрім слави та яскравих свят, завжди лишається час на власне щастя та добрі зустрічі з коханими людьми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
Вітаю з Днем PR-фахівця і від щирого серця хочу побажати унікальних можливостей і приголомшливих ідей, високої репутації і неймовірних успіхів у діяльності, блискучих планів і світлої удачі, яскравих емоцій і вірного щастя.

***
Вітаю з Днем PR-фахівця і хочу побажати чудових невичерпних здібностей у просуванні людей, ідей і будь-яких шедеврів. Нехай кожен день приносить удачу, нехай у діяльності кожна справа буде у виграші та з чудовим результатом, нехай у твоєму житті окрім слави та яскравих свят завжди залишається час на власне щастя та добрі зустрічі з коханими людьми.

Картинки та листівки з Днем піарника

Також не забудьте надіслати в месенджері прикольну листівку з Днем піарника, задаючи тон усьому дню PR-фахівця.

Піарники, зі святом!

Також вам може стати в пригоді: Місячний календар стрижок на серпень