З Міжнародним днем дружби! Надихаючі привітання та листівки

Усі свята

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Кінець місяця ознаменувався датою, не чужою кожному. 30 липня — Міжнародний день дружби. І оскільки майже кожен з нас не мислить себе без найкращого друга або подруги, ми вважаємо за потрібне ще раз нагадати про дату і пропонуємо вашій увазі атмосферні привітання з Міжнародним днем дружби і листівки, якими ви можете подякувати своїм близьким за міцну дружбу.

Міжнародний день дружби(International Friendship Day) був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН 27 квітня 2011 року (Резолюція A/RES/65/275 на 65-й сесії). Відтоді країни в усьому світі відзначають свято, вшановуючи один із найщиріших і найдобріших проявів людства, — дружбу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знайти справжнього друга — велика цінність, а йти разом по життю — удача. Пропонуємо вам запланувати зустріч зі своїми друзями, щоб сказати найтепліші слова подяки особисто, а для затравки надішліть душевні привітання з Міжнародним днем дружби в соцмережах.

З Міжнародним днем дружби: привітання у віршах

Міжнародний день дружби, ми впевнені, для величезної кількості людей стане приводом нагадати друзям про те, яку важливу роль вони відіграють у житті, яке місце в серці займають. Висловити почуття красиво покликані допомогти привітання з Міжнародним днем дружби у віршах.

***

Вітаю з Днем дружби!
Разом жити нам веселіше.
Знай, хоч в радість, хоч в біду
Я тебе не підведу!

Лише добра тобі бажаю,
Щастя, радості й любові,
Ніколи не знати печалі.
Краще все буде з тобою!

***
У цей день хочу друзів привітати,
Подарувати вам теплі слова.
Не можу без вас себе уявити,
Дружба наша істинно міцна!

Я хочу, щоб були ви здорові,
Щастя просто било через край,
Щоб небо було волошковим,
Цілий рік в душі — квітучий май!

Щоб наша дружба не закінчувалася,
Їй перешкоди були не страшні,
Щоб в серці назавжди залишилися
Наші сподівання і кращі мрії!

***
З Днем дружби хочу привітати!
Це свято для всіх нас,
Щоб дружбу світлу прославити,
Ту, що лікує у важкий час.

Вам бажаю друзів берегти,
Ніколи їх не зраджувати,
Допомагати, любити та вірити,
Любити та розуміти!

***
Про друзів не дарма складають пісні,
Не один пуд солі вони з'їли разом,
Друг — надійна опора завжди,
Кажуть, пізнаються в біді завжди.
День друзів — прекрасне свято,
Всюди гамір, веселощі, жарти, сміх,
Друзів на світі багато різних,
Хай у вашому житті друг буде краще всіх.

***
З Днем дружби хочу привітати,
Це свято для всіх нас.
Дружбу світлу прославити,
Ту, що вилікує час.
Вам берегти друзів бажаю,
Ніколи не зраджувати,
Допомагати, любити і вірити,
Любити і розуміти.

Міжнародний день дружби: привітання в прозі

Наступні слова допоможуть вам сказати кльовий тост за святковим столом. Привітання з Днем дружби в прозі - далі.

***
З Днем дружби! Бажаю, щоб тебе завжди оточували веселі люди, цікаві співрозмовники і надійні друзі. І бажано, щоб це все ти міг сказати про своїх друзів.

***
Сьогодні весь світ святкує День дружби. І я хочу тобі сказати те, що рідко кажу словами — ти найкращий друг. Я почувалася б дуже самотньо, якби тебе не було. Дякую за те, що ти є і за те, що на тебе можна розраховувати. Бажаю нам із тобою довгих і цікавих років дружби. Нехай із нами трапляються дива! Вітаю, друже!

***
Вітаю з Міжнародним днем дружби. Нехай наш зв'язок ніколи не обірветься, нехай у твоєму житті будуть люди, які завжди готові прийти на допомогу, які в будь-якій ситуації стануть на твій бік, які разом з тобою розділять і радість, і смуток, люди, які називаються друзями. Бажаю міцної дружби, яскравих посмішок і щасливих днів в оточенні дорогих людей.

***
Сьогодні в сучасному світі щастя — бути другом, а ще більше щастя — мати друзів: справжніх, вірних, не фальшивих. І в цей день хочу сказати я кожному: хто не відвернеться в скрутну хвилину, хто ніж гострити не буде за спиною, хто не виставить вас на посміховисько і не відмовить у допомозі — це і є справжні друзі. Бажаю кожному, нехай одного, але вірного друга! Цінуйте справжню дружбу, адже вона дається не кожному.

***
Немає у світі, напевно, нічого важливішого, ніж дружба. Нехай же всі друзі залишаються так само близькими, нехай не розчаровують і не засмучують. Нехай сьогоднішній день, Міжнародний день дружби, знаменується нескінченним світлом, любов'ю і дружньою підтримкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
З Днем дружби тебе! Нехай твій яскравий світ якомога частіше стикається з найцікавішими, непередбачуваними та іншими яскравими світами твоїх друзів. А в результаті у вас виходить приголомшлива і щира дружба. Вітаю!

***
Найважливіше в житті неможливо помацати, а справжня дружба зустрічається особливо рідко! Бажаємо, щоб щирої, вірної і надійної дружби у кожного було сповна! Нехай вона радує вас багато років!

***
Вітаю з Днем дружби і хочу побажати, щоб у твоєму житті завжди поруч були ті ж самі люди, яких сміливо можна назвати друзями, які разом з тобою розділяють радість і перемогу, які не відвернуть від тебе в хвилини тягаря й життєвих негараздів, які підбадьорять тебе, якщо стане раптом сумно, які додадуть упевненості в собі, якщо в тебе виникнуть сумніви, й завжди будуть з тобою на одній хвилі. Бажаю міцної дружби і взаєморозуміння з близькими людьми.

Картинки та листівки з Міжнародним днем дружби

Також вам точно знадобляться оригінальні листівки з Днем дружби. Їх ви можете завантажити безкоштовно на цій сторінці.

Також вам може бути цікаво: Що подарувати другу на день народження