Михайлове чудо 2023: привітання у віршах і в прозі зі святом

Усі свята

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Не пропустіть свіжу порцію оновлень у розділі "Свята", де ми ділимося всією найважливішою інформацією про актуальні дати церковного календаря християн, а також послідовників інших релігій. У цій статті ви знайдете привітання з Михайловим чудом у віршах і в прозі.

Нагадаємо, що свято Михайлове чудо українці тепер відзначають 6 вересня після переходу ПЦУ та УГКЦ на новоюліанський календар. Але 2023-й рік вважається перехідним і, судячи з відгуків людей у Мережі, дуже багато хто поки що не звик до нових дат і якісь із них планує відзначати по-старому, зокрема 19 вересня — Михайлове чудо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто також відзначити кілька важливих моментів, чому присвячене свято. Так, церква згадує про подію, коли архангел Михаїл врятував від язичників храм, побудований на його честь. Цього дня вшановують явлення народу мощі Архістратига Михаїла, якого також називають ватажком війська Божого.

Не забудьте привітати своїх близьких із цим великим святом. Із задоволенням публікуємо далі найкращі привітання з Михайловим чудом у віршах і в прозі.

З Михайловим чудом: привітання у віршах

У свято Михайлове чудо релігійні люди відвідують торжественні богослужіння в храмах, де багато моляться святому, просячи про зцілення від хвороб, а також зміцнення віри. Не обходиться день також і без теплих побажань. Далі ми публікуємо привітання з Михайловим чудом у віршах.

***
Ми славимо Михайла — архангела святого
Сьогодні в день осінній і прекрасний.
Про благословення молимо ми знову,
Щоб небосхил душі був радісним і ясним.

***
Бажаю, щоб архангел Михаїл
Вас від напастей захистив.
Хай його ангели вас охороняють,
І всі печалі проганяють.
Щоб слабкому додав сил,
Від хвороб всіх щоб зцілив.
Нехай душа випромінює світло,
Нехай буде щастя в цьому світі!

***
Хай Михаїл на іменини
Здійснить усі бажання,
Несе щастя щохвилини,
Успіх й процвітання.
Радістю життя вквітчає
І додасть здоров‘я,
Мудрістю благословляє,
Добром і любов‘ю!

***
Михайлів день прийшов до вас у дім,
Нехай мир, достаток буде в нім,
Хай сонце світить вам з небес,
Чекайте ж у цей день чудес!

Бажаємо всіх благ і добра,
А в родинах — радості, тепла.
Нехай Бог вас береже,
Нехай свято щастя принесе!

***
Хай добрий Ангел береже повік
Вогонь зорі, що долею зоветься.
Життя, неначе вишитий рушник,
Багрянцем калиновим усміхнеться.
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні,
Нехай здійсняться тисячі бажань,
Щоб доля дарувала тільки щастя,
Ні грама бід, ні капельки страждань.
Будьте завжди гарними й молодими,
Бажанами, добрими й простими.
Завжди усміхненими й милими,
Завжди коханими і єдиними.

***
Щоб Ваше здоров’я, як кремінь було,
Щоб щастя сімейне його берегло,
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.

Хай поруч з вами Ангел летить,
Убереже вас від біди повсюди,
Нехай несе вам радість кожна мить,
І благодать Господня з вами буде!

***
День Михайлів весь народ
Весело справляє.
І погоду на всю зиму
Дружно передрікають.

Вам бажаю, щоб тепло
У вашому будинку було.
Як би завірюха не крутила,
Небо вас оберігало.

Михайлове чудо: привітання в прозі

Привітати з Михайловим дивом своїми словами красиво допоможуть такі побажання від душі. Немає сумнівів, що адресати привітань оцінять зворушливі привітання зі святом 19 вересня.

***
Вітаю всіх зі світлим святом Михайловим чудом. Нехай воїн Михаїл оберігає з небес наших захисників, наближає перемогу України та повернення наших воїнів додому до своїх родин. Нехай це свято принесе диво в кожну українську родину!

***
Зі святом Михайлове чудо! Нехай архангел Михаїл оберігає вас і вашу родину від усього злого і небезпечного. Бажаю вам миру, любові та добра. Нехай ваше життя буде наповнене чудесами і благословеннями.

***
Вітаю з Михайловим чудом і бажаю щедрого щастя, любові й удачі. Нехай у цей день для твого серця відкриється світлий горизонт добра і благополуччя. І нехай на вулицях стає дедалі холодніше, в душі твоїй нехай завжди буде тепло і радісно.

***
У цей світлий день хочу привітати вас із Михайловим чудом. Нехай це свято наповнить ваш дім радістю і теплом. Нехай архангел Михаїл заступає вас у всіх справах і дарує вам мудрість, силу і впевненість. Бажаю вам щастя і здоров'я.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
З Днем Святого Михайла! Нехай у цей святковий день відбудуться чарівні і казкові події! Добра вам, щастя і любові, достатку, сімейної гармонії, побільше позитиву. Нехай святий Михаїл зарядить вас вірою в диво.

***
Нехай архангел Михаїл завжди оберігає тебе і посилає тобі промені добра і любові! Нехай цей день буде неймовірно вдалим для тебе! Бажаю, щоб у твоїй душі панували гармонія, спокій і щастя!

З Михайловим чудом 2023!

Крім того, нагадаємо, що ми також поповнюємо запаси ідей для наших читачів у контексті вибору подарунків з різних приводів. Пропонуємо вашій увазі свіжу статтю про те, що подарувати на ювілей, щоб підкорити іменинника.