Всесвітній день туризму 2023: щирі вітання і яскраві листівки

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щороку 27 вересня у світі відзначається День туризму. Якщо ви любите відпочивати, подорожуючи, цей день — для вас. В Україні свято стало офіційним у 1977 році, коли держава стала членом Генеральної асамблеї Всесвітньої туристської організації.

Відзначати День туризму окремою датою було запропоновано нігерійцем Ігнатієм Амадувою Атігбі. Мета свята — донести міжнародним спільнотам про важливість туризму, його значення і вплив на соціальні, політичні, економічні та культурні цінності людей всього світу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання із Днем туризму та гарні картинки:

Вітаю зі Всесвітнім днем туриста! Бажаю нових відкриттів, цікавих маршрутів і повний рюкзак щастя. Нехай здоров'я і фінанси дозволяють, а життя розташовує до подорожей. І нехай компас долі завжди вказує на благополуччя і успіх.

library.kname.edu.ua

Вітаю з Днем туризму – святом усіх, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок. Туризм, який останнім часом набув широкого розвитку, – це ціла сфера життя, що охоплює мільйони людей, різні галузі економіки, екологію та виробництво, сприяє пожвавленню міжрайонних, республіканських, міжнародних обмінів та людських контактів.

school101.dp.ua

Бажаю обійти з рюкзаком і наметом весь світ: підкорити гори, переплисти річки, виходити всі тайгові і степові стежки, продертися через джунглі! Нехай ночами не кусають москіти і комарі, вдень не спалює сонце, вночі гріє спальний мішок і не тиснуть боки шишки і камені, а вечорами зачаровують полум'я багаття і пісні під гітару! Нехай радують природа, романтика і нові враження!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@with_love_card

Щиро вітаю Вас з Вашим професійним святом – Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні! У сучасному світі туристична галузь є однією з найбільш потужних та динамічних галузей економіки, адже туризм сам по собі сприяє розвитку таких галузей, як транспорт, зв'язок, торгівля, будівництво, сільське господарство, виробництво товарів народного споживання тощо.

poltavatourcenter.pl.ua

Вітаємо від щирого серця всіх тих, хто подорожує, і тих, хто допомагає людям побачити світ. Сьогодні ваше професійне свято. У цей знаменний для всіх день хочемо побажати вам, щоб збулися всі ваші мрії, а ангел-хранитель допомагав вам у всіх починаннях! Міцного здоров'я, удачі і попутного вітру! Зі святом - Днем туризму!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@with_love_card

З Днем туризму! Нехай життя ваше буде насиченим, унікальним, неперевершеним! Бажаю, щоб кожне нове місце, куди ви відправлялися, зустрічало вас теплом і привітністю, нехай серця ваші будуть сповнені любові та ентузіазму!

depo.ua

Сьогодні Всесвітній день туризму. Його відзначають сміливі люди, авантюристи — туристи, але, знаєте, всі ми в цьому світі пілігрими на складній дорозі життя. Хочеться всім побажати легкої дороги, привалов з добрими друзями, добрих попутників і попутного вітру, цікавих відкриттів і нових маршрутів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
amazingukraine.pro

Нагадаємо, раніше ми писали, до чого сниться подорож. Езотерики розповіли, чи можна після такого сну їхати на відпочинок.

Главное фото: Pinterest