Всеукраїнський день бібліотек 2023: найкращі побажання зі святом. Листівки — українською

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щороку 30 вересня українці вітають із професійним святом бібліотекарів. Всеукраїнський день бібліотек був заснований у 1998 році. До вторгнення рашистів в Україні налічувалося більше 40 тисяч бібліотек. Для вас, шановні бібліотекарі, щирі вітання зі святом і гарні картинки для хорошого настрою.

У час Інтернету можна завантажити й купити практично будь-яку книгу. Але всі книжки купити нереально. А ось у бібліотеці їх можна взяти безкоштовно. А ще саме тут — затишна атмосфера, яка об'єднує любителів читання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
olevsk-gromada.gov.ua

Вітаю зі Всеукраїнським днем бібліотек! Бажаю, щоб жоден храм знань і вірних друзів-книг ніколи не втратив своєї популярності. Нехай у книгах бібліотеки будуть відповіді на будь-які питання!

vasilkivska.otg.dp.gov.ua

Дорогі бібліотекарі, вітаємо вас із професійним святом! Завдяки бібліотекам зв’язок між людиною і книгою все ще живий, хоча його і витісняють сучасні технології. Бажаємо, щоб все більше людей відвідувало читальні зали і заводило абонементні картки в бібліотеках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
znu.edu.ua

Навчання — світло, а бібліотека — вічно працюючий ліхтар. У Всеукраїнський день бібліотек хочеться побажати людям освіти, прагнення до знань, цінувати і передавати поколінням досвід минулих років, накопичений і збережений в книгах.

vitannya.in.ua

Величезна вдячність всім працівникам бібліотек за їх самовіддану працю! За те, що вони продовжують берегти знання, накопичені століттями для всіх нас. Нехай у вашій бібліотеці завжди буде багато читачів, які люблять і бережуть книги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Радіо Трек

Шановні бібліотекарі, володарі книжок та книжкових полиць, покровителі каталогів та картотек, періодичних видань та журналів! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Всеукраїнським днем бібліотек. Щиро бажаю всім вам земних благ, радості і натхнення, вдячності від любителів книги, професійного злету, цікавих зустрічей і відкриттів.

bobrvosv.at.ua

Вітаю зі Всеукраїнським днем бібліотек і бажаю чудового життя, немов у добрій казці, розумних думок, як в книгах про філософів, неймовірного запасу знань на всі випадки життя і просто щасливих історій, як в захоплюючих романах про любов. Читай, живи і насолоджуйся кожним днем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
nizhyn-rayrada.cg.gov.ua

Книги — найкращі зберігачі знань людства, в них — цілий світ! У День бібліотек я поспішаю привітати вас і побажати такого щастя, про яке пишуть тільки в самих хороших книгах!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про найкращі книги для цієї осені. Експерти розповіли, що варто почитати.

Главное фото: chytomo.com