Ірини, Ярини, Аріни: вітаємо з Днем Ангела!

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Традиційно 1 жовтня свої іменини відзначають Іра та Аріна. Не схожі між собою по звучанню, проте однакові за значенням, ці імена — популярні в Україні. Аріна та ярина є похідними іменами від Іри. Для вас — найкращі побажання та гарні листівки з нагоди свята.

Аріна, Ірина, Ярина, Ірочка, Аріночка та Ярочка — усе це одне і те саме ім'я, що має різні похідні та скорочені форми. Основне ім'я — Ірина. Воно має давньогрецьке походження. Так звали богиню мир та спокою Ейрену.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання з Днем Ангела:

Ірочко, Аріночко, Яриночко! Нехай очі іскряться від щастя. Нехай серце ловить натхнення від любові. Нехай життя грає яскравими фарбами. Нехай доля радує вдалими днями. Бажаю тобі, мила, здоров'я, енергії, краси, гармонії, любові та благодаті.

Веселі Бісики

Ірина, прийміть наші найтепліші вітання з Днем Ангела! Нехай Ваша доброта і співпереживання зігрівають і об’єднують якомога більше людей! Нехай думки будуть радісними, а будні гармонійними!

Pinterest

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій! Вірю, що Ангел ніколи не залишить тебе Аріно, й піде попереду, щоб освітити твій шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай – ти маєш людей, які люблять і цінують тебе!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
100pryvitan.com.ua

Нехай в твоєму житті, дорога Яриночко, все складається так, як ти бажаєш! Нехай твої красиві очі завжди сяють від щастя, а чарівна посмішка радує всіх навколо! Бажаю, щоб кожна мить твого життя була прекрасною! Досягай поставлених цілей і завжди будь улюбленицею удачі!

Pinterest

З Днем ангела, Іриночко! Будь завжди коханою, вражай оточуючих не тільки своєю красою, але і прекрасною душею і благородним серцем. Залишайся такою ж зразковою жінкою, готовою долати перешкоди і боротися за досягнення своїх мрій. Вітаємо!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Телеграф

Аріно, щиро вітаю з Днем ангела! Ти — неперевершена людина з гарячим серцем і доброю душею. Нехай кожен день твого життя буде сповнений злагоди, любові і тепла. Бажаю тобі невичерпної енергії і витримки, щоб ти здійснювала свої найсміливіші мрії і досягала нових вершин.

Уніан

Дорога Ірино! Вітаю тебе з Днем ангела! Бажаю тобі, щоб кожен день твого життя був наповнений світлом, радістю та добром. Нехай твоя душа завжди переливається натхненням, а творчість розцвітає красою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Захід Дикий

Раніше ми писали, що доречно дарувати з нагоди Дня Ангела. Для вас — цікаві ідеї презентів з нагоди іменин.

Головне фото: Freepik