Привітання з Днем рієлтора: оригінальні побажання своїми словами та картинки до свята

Усі свята

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

День рієлтора — це неофіційне професійне свято в Україні, яке відзначається щороку 9 жовтня. У нашому матеріалі ви знайдете найкращі привітання з Днем рієлтора, а також дізнаєтесь історію цього професійного свята.

Це свято було встановлено в 1999 році на Першому всеукраїнському з'їзді рієлторів. З того часу щороку, 9 жовтня, офіційно святкується День рієлтора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Рієлтор — це спеціаліст, який працює в галузі нерухомості. Ця людина займається професійним посередництвом під час здійснення угод купівлі-продажу та оренди комерційної та житлової нерухомості. Рієлтор зводить потенційних покупців та продавців, а також орендарів та орендодавців, отримуючи комісійні за успішно укладені угоди.

Професія рієлтора має стародавнє коріння, адже в середні віки посередники у торгівлі користувалися високою повагою та були почесними членами суспільства. Сьогодні гарний рієлтор цінується на вагу золота. Кваліфікований спеціаліст допоможе швидко знайти ідеальне житло, офіс чи комерційну площу, а також грамотно розв'яже усі юридичні питання, пов'язані з оформленням угод.

Привітання з Днем рієлтора

Вітаю із Днем рієлтора! Бажаю тобі блискучих професійних досягнень, успішних угод та відданих клієнтів. Нехай на твоєму шляху завжди буде наполегливість, активність та удача. Нехай щастя та кохання супроводжують тебе завжди.

***

У це свято бажаю легко знаходити ідеальні варіанти й легко задовольняти потреби клієнтів. Нехай твоя робота завжди супроводжується чесністю та відсутністю юридичних та фізичних проблем. Вір у себе, досягай бажаних результатів і нехай добробут наповнює твоє життя!

***

Вітаю всіх рієлторів із професійним святом! Нехай завжди будуть охочі як купити, так і продати. Нехай нерухомість завжди буде високої якості, а проблеми оминають стороною. Бажаю вигідних угод, відмінних клієнтів та успішного вирішення всіх завдань. Щастя вам та гарного настрою!

***

Рієлтори, з професійним святом! Нехай у вас завжди знаходяться розумні продавці та покупці, орендарі та орендодавці. Решту зробить ваша професійна компетенція!

***

З Днем рієлтора! Бажаю укладати вигідні угоди, які приносять користь та прибуток. Нехай у житті завжди супроводжує везіння, допомагаючи втілювати усі ваші бажання та цілі в життя. Не зупиняйтеся ні перед чим, завжди рухайтеся вперед і будьте "на коні"!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, які церковні свята будуть в Україні в жовтні 2023 року за новим і старим стилем. Не пропустіть календар свят на новий місяць.