З Великоднем: картинки та листівки з найсвітлішим святом

Великдень
1 786

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

У цей непростий для нашої країни час нам усім потрібна порція позитивних емоцій. Великі свята, які зазвичай проводять у родинному колі, цьому сприяють. Не секрет, що на Великдень традиційно заведено вітати своїх родичів, друзів і близьких. Тож ми пропонуємо вам це зробити красиво і зі смаком. Редакція HOCHU.ua зібрала в одній великій добірці найкрасивіші листівки з Великоднем 2023.

16 квітня християни східного обряду відзначають Великдень — улюблене всіма свято, що наповнює серця вірою в краще, надією на нове і щасливе життя, найсвітлішою радістю і теплом.

У святкову неділю українські сім'ї, повернувшись із храмів з освяченими великодніми кошиками, сядуть за святковий стіл, щоб розділити радість Воскресіння з найближчими. Звичайно ж, лунатимуть найтепліші побажання з Великоднем. Але як бути з тими, хто в цей світлий день не з нами? Раніше ми публікували добірку привітань з Великоднем у віршах, душевні побажання в прозі, а тепер пропонуємо вам вибрати красиві великодні листівки, щоб ви могли привітати рідних і друзів, якщо ви сьогодні не разом.

Листівки з Великоднем

Чудові листівки зі світлим Великоднем зазвичай зображують символи свята: дивовижного смаку паски, оригінально розфарбовані яйця, весняні квіти. Ми впевнені, що такі красиві картинки з Великоднем разом із вашими словами привітань подарують адресату найтепліші емоції.

Картинки з Великоднем

До речі, картинки зі святом Великодня можуть бути не тільки з інтернету. Чудово впораються із завданням привітати з Великоднем і ваші особисті фото кулінарних шедеврів. Але якщо ви не любитель фотографувати, ви можете безкоштовно завантажити на цій сторінці зі святом світлого Великодня картинки.

Привітання з Великоднем у картинках

Якщо ви не любите писати привітання і довго думати над змістом вітальних послань, з місією привітати непогано впораються зі святом Великодня листівки, де вже є напис. Вибирайте найкрасивіші листівки з Великоднем і радуйте близьких онлайн!

Великодня листівка у вигляді гіфки

Красиві листівки з Великоднем 2023 у вигляді гіфок також привертають багато уваги в головне церковне свято квітня. Анімовані листівки з привітанням Великодня точно сподобаються всім, хто любить мерехтливі сюжети.

Тепер у вашому арсеналі є найкрасивіші великодні листівки. Бажаємо вам теплого свята і найрадісніших новин!