Астрологи назвали 2 знаки Зодіаку, які скоро закохаються по вуха

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Травень віщує поєднання сердець: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку скоро закохаються. Причиною цьому є розташування планет, яке сприяє енергії та бажанню нових подій. Прилив натхнення і спровокує почуття любові. Раніше ми розповідали вам про найскупіші знаки Зодіаку, а тепер розкажемо, хто скоро закохається.

Кохання, шлюб, новини про вагітність – усе це зірки віщують людям, які народжені під двома знаками Зодіаку. Про кого саме кажуть астрологи, ділиться «Апостроф».

Козеріг 

Зірки віщують Козерогам прилив нових, радісних емоцій. Якщо ви були у депресії, - час із нею попрощатися. Астрологи запевняють, що зовсім скоро Козероги відчують сили, натхнення і бажання робити щось нове. Початок травня принесе добрі новини, які прокладуть шлях до омріяних перспектив. Цього разу ідеться про кохання. Експерти радять Козерогам не відкладати узаконення романтичних відносин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лев 

На початку травня зірки віщують Левам зміни у сімейному житті. Якщо ви досі одинокі, час озирнутися навколо – ваша половинка може бути поруч. Для тих, хто уже в стосунках, може бути сюрприз: пропозиція руки і серця, або новина про поповнення сім’ї. Пощастить Левам і на роботі. Вам можуть довірити великий творчий проект, який ви завершите успіхом. Проте астрологи зауважують, що у травні не варто пришвидшувати події. Нехай усе іде за планом Всевишнього.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку в цьому році пощастить у коханні. Астролог назвала, хто може зіграти весілля, а кому варто з цим почекати.