До побачення чи позапланової вагітності? Що означає сон про метелика

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Метелики уві сні означають легке, безтурботне життя. Проте у залежності від кольору комахи та ваших дій щодо неї, трактування сну може бути кардинально іншим. Раніше ми писали, до чого сниться риба , а тепер розкажемо, що знаменує сон про метеликів.

Пригадайте деталі сновидіння. Де ви бачили метеликів, якого кольору і що з ними робили. Від цього залежить точне тлумачення сну, пише ezoteryka.com.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цвєтков пояснює сон про метелика як знак скорого романтичного побачення. Якщо метелики пурхали на сонці — чекайте радісних новин.

Білий метелик знаменує романтичну зустріч, яка не матиме продовження, але залишить приємні спогади. Жовтий метелик попереджає про недовгі відносини. Якщо ви ловили метелика уві сні — скоро розлучитеся з вашої ініціативи.

Сон про те, як червоний метелик сідає на руку, означає багату емоціями подію. Чорний метелик — до невзаємної, нещасливої любові. Блакитний метелик попереджає про небезпечну зустріч: вас можуть побити.

Хассе у своєму соннику пише, що сон про великого метелика на квітці — знак щасливого життя. Якщо цей сон наснився чоловіку, — до легковажного захоплення. Для дівчини таке сновидіння означає обман у стосунках, нещиру симпатію.

Нагадаємо, раніше ми писали, яке значення має сон про зуби . Езотерики розповіли, чи дійсно вони сняться до хвороби.