Не вміють радіти чужим перемогам: три найбільш заздрісні знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Астрологи назвали три найбільш заздрісні знаки Зодіаку. Люди, народженим під цими сузір'ями, обожнюють обмивати чужі кістки, радіють, коли когось осягають невдачі та не переносять чужий успіх, навіть якщо йдеться про їхніх близьких.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Телець

Телець - це знак Зодіаку, який іноді відчуває комплекси та перекладає відповідальність за свої невдачі на інших. Вони можуть позаздрити успішним людям, але не роблять дій для досягнення власного успіху. Вони вважають за краще говорити про свої проблеми, про те, що їх ніхто не цінує, і нікому вони не потрібні. Таким чином вони часто викликають співчуття до себе.

Рак

Раки посідають друге місце у цьому рейтингу, бо часто страждають від своїх комплексів. Це головна причина, через яку у них мало друзів. Вони прагнуть мати кращий вигляд на тлі інших, і часто зазнають стресу через це. Вони заздрять успішнішим людям і вважають, що проблема полягає в оточуючих, не усвідомлюючи, що проблеми пов'язані з їх власним сприйняттям.

Стрілець

Ще один знак Зодіаку, який схильний до заздрощів, це Стрілець. У них часто немає чіткого уявлення про те, чого вони дійсно хочуть. Коли вони бачать щось красиве або бажане в інших, вони прагнуть отримати це. Хоча результати можуть бути не завжди сприятливими, для них це спосіб подолати життєві проблеми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які знаки Зодіаку  ставлять дружбу в пріоритет  і ніколи не зраджують своїх близьких людей. Астрологи визначили людей, яким можна довіряти.