Леви, барани та коні: тварини-талісмани для стихії вогню

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Якщо ваш знак Зодіаку відноситься до вогняної стихії, то у вас будуть відповідні тварини-талісмани. Вони приноситимуть удачу, фінансовий достаток і любов. Раніше ми писали, які тварини підходять для знаків повітря, а тепер розкажемо, які статуетки варто купити Овну, Леву та Стрільцю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овен ♈️  

Тварина, яка притягуватиме Овну радість, сили та натхнення, — баран. Він розвіюватиме негативну енергію, даватиме більше гармонії та захищатиме від фальшивих знайомств. Астрологи радять носити із собою амулет у вигляді рогу барану. Це може бути брелок або підвіска на шию.

Стрілець ♐️  

Кінь, поні та єдиноріг — тварини-талісмани Стрільця. Вони символізують швидкість та водночас приземленість, вірність та паралельно — волелюбність. Ці характеристики дуже схожі на вподобання Стрільців. Придбайте статуетку у вигляді однієї із тварин, і вона притягне у ваше життя розкіш, задоволення та взаємне кохання.

Лев ♌️  

Тварина, яка стане оберегом цього знаку Зодіаку, безперечно, — лев. Сильний, сміливий та впевнений у собі цар звірів буде розсіювати важку, негативну енергію та притягне благополуччя. Символ Лева можна придбати як у вигляді статуетки, так і підвіскою на шию.

Нагадаємо, раніше ми писали, яка тварина стане ресурсом для стихії води. Астрологи розповіли, які статуетки та амулети варто придбати, аби притягнути радість і любов.