Свічки для ритуалів: значення кольорів та правила користування

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Здавна люди знали, що загадувати бажання та очищати енергетику оселі потрібно разом із запаленою свічкою. Більше того, колір свічки має особливе значення. Раніше ми писали, як зробити амулет, а тепер розкажемо, яку свічку потрібно брати в залежності від ваших бажань.

Головні правила ритуалів: кожен раз потрібно брати нову свічу та спалювати її до кінця. Якщо залишаться якісь крихти парафіну, викиньте їх під дерево. Зверніть увагу і на те, що колір свічки повинен бути не лише ззовні на виробі. Тобто, якщо ви розріжите зелену свічку навпіл, аби перевірити колір, то у середині парафін чи віск буде також зелений.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Червона свічка 

Якщо ви бажаєте притягнути в свою оселю енергетику взаємного кохання, пристрасті, теплих відносин і затишку, вам знадобиться червона свічка. Цей колір не можна використовувати на свята, під час застілля із друзями чи родичами. Запаліть свічку для романтичної вечері. Якщо ви без пари, то використовуйте її тоді, коли поруч із вами нікого немає.

Жовта свічка 

Жовта свічка підходить для очищення енергетики оселі після негативних, токсичних людей. Якщо у компанії, яку ви збираєтеся зустріти, можуть бути такі люди, запаліть жовту свічку. Вона розсіює негативні блоки та дає заряд радості. Також ці свічки можна використовувати під час різних свят, аби вони притягнули ще більше позитиву і хороших почуттів.

Біла свічка 

Біла свічка бездоганно підходить для очищення оселі від нечисті, заговорів та вроків. Якщо у вас були підозрілі гості, пройдіться із цією свічкою по всій оселі проти годинникової стрілки, починаючи з першого кута. Біла свічка очищає енергетику та відновлює позитивні вібрації, даруючи гармонію, благополуччя і спокій.

Синя, блакитна свічка 

Синя свічка підходить для натхнення, розвитку особистості та кар'єрного росту. Якщо у вас проблеми на роботі, запаліть синю свічку. Також вона підходить для того, аби поповнити свої сили, енергію та активізувати інтуїцію.

Зелена свічка 

Зелена свічка заспокоює, дарує благо і затишок. Вона допоможе розв'язати конфлікти, мирить людей, блокує негатив і злість. Якщо до вас їдуть гості, які люблять посваритися чи говорити про негативні події, які вам некомфортні, запаліть на столі саме зелену свічку.

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та феншуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чому грошова жаба повинна мати виключно 3 лапи. Езотерики розповіли, як легко активізувати енергію фінансів.

Фото: pixabay.com