Відкриває портали і приносить біди: чому не можна дивитися у чуже дзеркало?

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Здавна люди пов'язували із дзеркалом як прикмети, так і причини багатьох проблем. Наприклад, якщо дзеркало розбивається, то дивитися у нього не можна. Раніше ми писали, які свічки обирати для ритуалів, а тепер розкажемо, як не порушити особисту енергетичну сферу через дзеркало.

Дзеркало — це відображення зовнішнього та внутрішнього світу, пише ukr.media.

Віщуни переконані, що дзеркало відображає енергію людини. Якщо ми будемо користуватися чужим дзеркалом, то енергії будуть накладатися одне на одну та завдавати чимало проблем. Аби не пошкодити свою особисту сферу, не потрібно милуватися у чужому дзеркалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також через дзеркало можна підчепити вроки. Існує повір’я, що дзеркала зберігають енергію колишніх власників. Якщо ви поселилися у новому помешканні, де були дзеркала, і у вас почалися кардинальні негативні зміни в житті, — згадайте про дзеркала.

Езотерики свідчать, що дзеркала можуть відкривати портали у світ мертвих. Окультисти користуються цим, викликаючи духів. Через чуже дзеркало можна активізувати біди, які були у попереднього власника.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як сфокусуватися на мрії та притягнути бажане у реальність. Експерти дали поради, як себе вести, адже думка стає предметом.

Фото: Freepix