Петля Венери з 19 червня 2023 року. Що потрібно знати про рідкісне явище, яке виникає лише раз на 8 років?

Езотерика та астрологія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зовсім скоро на нас чекає дуже важливе і потужне астрологічне явище, яке виникає раз на 8 років. Про те, коли почнеться петля Венери і що потрібно знати про цей час, читайте на HOCHU.ua!

Коли розпочнеться петля Венери?

З 19 червня по 7 жовтня 2023 року Венера пройде через рідкісну астрономічну конфігурацію, відому як "небесна петля", яка виникає лише раз на 8 років. У цей період планета любові та краси рухатиметься у зворотному напрямку своєю орбітою, повторюючи шлях через зодіакальний знак Лева.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що таке петля Венери та як вона вплине на наше життя?

Петля Венери надає унікальну можливість для самоаналізу та переосмислення. Планета, що символізує наші цінності, бажання та стосунки, рухатиметься у зворотному напрямку під час ретроградного руху, запрошуючи нас переглянути минулий досвід та оцінити поточну спрямованість.

У знаку Лева особлива увага приділяється самовираженню, творчості та справжності. Це час, щоб знову возз'єднатися з нашою внутрішньою дитиною і дозволити собі грати, творити та сяяти. Проте, тіньова сторона Лева може викликати проблеми, пов'язані з его, гордістю та прагненням до самоствердження.

У міру того, як Венера проходить через цей знак, ми можемо почати сумніватися у нашій власній цінності та шукати підтвердження зовні. Це нагадування про необхідність розвивати здорові стосунки із самими собою, поважати наші унікальні дари та таланти.

Небесна петля Венери також зосереджує увагу на наших стосунках, чи то романтичних, чи платонічних. Це час, щоб задуматися про динаміку наших зв'язків та вирішити будь-які дисбаланси чи невирішені проблеми. Під час руху Венери вперед і назад ми можемо зустрітись з минулими партнерами або відродити стару пристрасть. Це можливість завершити та звільнитися від будь-яких емоційних багажів, які утримують нас.

Загалом, період петлі Венери є потужним часом для особистого зростання, трансформації та самоусвідомлення. Занурюючись в енергетику Лева і Венери, ми можемо налаштуватися на свою справжню сутність і притягнути до себе любов і достаток, на які ми заслуговуємо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як притягнути кохання по фен-шуй. Дізнайтеся, що допоможе розблокувати сектор стосунків.