Заборонено сумувати та носити темний одяг: що категорично не можна робити у День літнього сонцестояння

Езотерика та астрологія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зовсім скоро ми зустрінемо День літнього сонцестояння. Впродовж цієї доби настане найтриваліший світловий день цього року, а ніч буде найкоротшою. Ця подія вважається особливо енергетично насиченою, тому потрібно загадувати бажання, проводити обряди та враховувати певні заборони. Що не можна робити в День літнього сонцестояння? Розповідаємо на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

День літнього сонцестояння: точна дата

Сонцестоянням називається момент, коли сонце досягає крайньої північної чи південної точки у своєму русі. Ця подія має важливе значення, оскільки вона визначає початок літа у Північній півкулі та початок зими у Південній.

У 2023 році День літнього сонцестояння настане 21 червня. В Києві схід сонця очікується о 04:47, а захід о 21:14. Тривалість дня становитиме 16 годин 26 хвилин, тоді як ніч триватиме лише 7 годин 34 хвилини.

Що чекати від цього дня

Згідно з астрологією, цього дня Сонце переходить в знак Рак. 21 червня багато знаків Зодіаку можуть зіткнутися з необхідністю прийняття важливих рішень, особливо щодо будинку, сім'ї та місця проживання.

Впродовж наступного місяця після Дня літнього сонцестояння емоції можуть бути більш інтенсивними у багатьох людей, однак лише ті, хто здатний зберігати спокій та зосередженість, зможуть досягти успіху у питаннях, пов'язаних із домашніми та сімейними справами. Астрологи також рекомендують використовувати цей період для очищення від кармічних боргів та здійснення добрих справ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що не можна робити в День літнього сонцестояння

  • 21 червня не можна сваритися, виявляти агресію, ображати інших людей.

  • Не можна піддаватися суму, плачу, ліні, апатії та негативним настроям, а також пропускати негатив у своє життя.

  • Не можна носити темний одяг та поширювати негативний настрій навколо себе.

Також з 19 червня 2023 року на нас чекає петля Венери. Ми розповіли, що потрібно знати про це рідкісне явище, яке відбуватиметься лише раз на 8 років.