Віщуни розтлумачили сон про корабель: досі хочете у відпустку?

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Здавна люди знали, що сновидіння про корабель означає успіх та кар'єрний ріст. Проте варто звернути увагу на те, яких розмірів було судно, і чи не потерпіло воно катастрофи. Також важливим нюансом є погода в морі, де плив корабель. Раніше ми писали, як розтлумачити сон про зливу, а тепер розкажемо, чи варто пливти у круїз.

Ймовірно вас підвисять по службі, але ще ви можете стати жертвою обману і зради, пише 7snov.com.ua.

За сонником Міллера, корабель — знак кар'єрного росту. Якщо уві сні був шторм, тоді успіху на роботі не буде. Побачити аварію судна у сновидіння - попередження про обман підступних знайомих.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо звернутися до психотерапевтичного сонника, то плисти на кораблі означає кардинальні та приємні зміни в житті. Якщо ви бачили, як судно відчалює з порту — до вигідної справи, яка принесе хороші кошти. Побачити аварію корабля чи зламаний вітрильник — до розлуки, — вас покине кохана людина.

Сучасні сонники пишуть, що побачити уві сні фрегат із іменем людини — до рідкісної удачі, успіх в усіх сферах та шалена радість. Якщо корабель був здоровенним, наче Титанік, — до успіху в кар'єрі та вигідних зв'язків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наснилося, що корабель тоне — до горя, яке виведе на стежину щастя і благополуччя. Якщо судно уві сні пливе біля вас — завершення певного етапу життя.

Нагадаємо, раніше ми писали про віщунку Вангелію. Історики розповіли, у скільки років вона отримала дар екстрасенса, і чому її боявся Гітлер.

Фото: Freepik