Три знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі хресні

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Вони чуйні, турботливі та завжди раді допомогти із малюком. Для цих людей бути хресними — це почесне знання, а не звичайний статус. Раніше ми писали, із кого виходять найкращі дідусі, а тепер розкажемо, які знаки Зодіаку — бездоганні для того, щоб бути хресними.

Близнюки 

По своїй натурі Близнюки — творчі, активні та комунікабельні. Стаючи хресними, вони згадують мультики про казкових фей і намагаються з усіх сил їх копіювати. У ваших дітей будуть іграшки, казкові костюми та чимало корисних книжечок. Усе це забезпечать хресні Близнюки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лев 

Леви звикли бути лідерами та мати все найкраще. З моменту, коли вони стають хресними, цей статус починає бути одним із їхніх покликань. Леви будуть одними із кращих хресних, допомагатимуть своїм кумам із дитиною та приноситимуть коричні смаколики.

Водолій 

До списку найкращих хресних увійшли також Водолії. Вони чи не найбільше з усіх будуть старатися розвантажити молоду маму від перевтоми. Водолії готові гуляти із малюками на вулиці, міняти їм пелюшки та заколисувати на руках, аби дитина чимшвидше запам'ятали, хто у них хресні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які знаки Зодіаку люблять усамітнитися. Таким чином вони заряджаються енергією та поповнюють свій ресурс.

Фото: Freepik